sn üstadlarım herkese hayırlı günler
sabahtan beri uğraştığım ve bana kafayı yedirten bir kodu sizinle paylaşmak istiyorum.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
->listbox a şu kodlarla verileri alıyorum;
kod:
ListBox1.RowSource = "A7:B" & [b65536].End(3).Row->ardından şu kodlarlada çift tıklayarak text3 ve text4 e listboxtaki verileri aktarıyorum
kod:
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
TextBox3.Value = ListBox1.Column(0)
TextBox4.Value = ListBox1.Column(1)
End Sub
sorun şurda oluşuyor.textboxlardaki verileri değiştirip tekrar kaydet(commanbutton3) deyince olanlar oluyor ve çift tıkladığım satırdaki veriler değilde başka satırdaki veriler değişiyor.bazen doğru değiştiriyor bazen de yanlış.
kod:
Private Sub CommandButton3_Click()
Cells(ListBox1.ListIndex + 7, 1) = TextBox3.Value
Cells(ListBox1.ListIndex + 7, 2) = TextBox4.Value
End Sub
sn arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.en azından bunun nedeni nedir?
saygılar teşekkürler.:yardim:
sabahtan beri uğraştığım ve bana kafayı yedirten bir kodu sizinle paylaşmak istiyorum.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
->listbox a şu kodlarla verileri alıyorum;
kod:
ListBox1.RowSource = "A7:B" & [b65536].End(3).Row->ardından şu kodlarlada çift tıklayarak text3 ve text4 e listboxtaki verileri aktarıyorum
kod:
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
TextBox3.Value = ListBox1.Column(0)
TextBox4.Value = ListBox1.Column(1)
End Sub
sorun şurda oluşuyor.textboxlardaki verileri değiştirip tekrar kaydet(commanbutton3) deyince olanlar oluyor ve çift tıkladığım satırdaki veriler değilde başka satırdaki veriler değişiyor.bazen doğru değiştiriyor bazen de yanlış.
kod:
Private Sub CommandButton3_Click()
Cells(ListBox1.ListIndex + 7, 1) = TextBox3.Value
Cells(ListBox1.ListIndex + 7, 2) = TextBox4.Value
End Sub
sn arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.en azından bunun nedeni nedir?
saygılar teşekkürler.:yardim: