Burada özür dilediğinizde - ki özür dilemenizin hiç bir önemi yok, önemli olan forumun kurallarını anlamış olmanız- sevinmiştim. Hala forumda 1. gününüz olduğu için anlayışlı olmaya çalışıyorum ancak bir günde attığınız 16 mesajın 7 tanesi anlamsız (sadece smile ile dolu, yada acil, hadi yardım tarzı bizim açımızdan forumu kirletmekten başka işe yaramayan mesajlar). 45 dakika sonra forumda 2. gününüz olacak bence forum kurallarını ciddiye alın.
Böyle yaptığınız müddetce benden başka muhatap bulamayacaksınız forumda, benimle muhatap olmakta hiç zevkli değildir. Kolay gelsin.
osman_ozeroz,
Yada size şöyle anlatmaya çalışayım şu anda aktif arkadaşlardan en az 6-7 tanesi için bu sorunuza cevap vermek 5-10 saniye sürer ama saatlerce görmezden geliyorlar. Sizi tanıdığımızdan yada şahsınızla ilgili değil elbet bu. Öyle olsa cevaba harcayacağım sürenin bir kaç mislini bu uyarılara harcamazdım. Ama sizin yaptığınızı yapan 3-5 üye daha barındırırsak bu forumda bir kaç gün sonra çekilmez bir yer olur. Üstelik sorularınızın her biri en az 50 defa cevaplandı. Tabi ki bazen bulamayıp tekrar sorarsınız ama sorularınız şu intiba uyandırıyor. "aaa aklıma bişey daha geldi, dur bunuda forumdaki enayilere söylimde yapıversinler"... Lütfen amacınız öğrenmek ise adım adım öğrenin bizde elimizden geldiğince yardımcı olalım ama aklınıza her geleni "bu nasıl olur, bu nasıl çalışır, bana bunu yapın" tarzında sordukca kimseye faydası olmayan geyik forumlarına döneriz. O gün geldiğinde de bu forumda gerçekten exceli ve yardım etmeyi seven gönüllüler kalmaz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.