DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Hacı Maydonoz' Alıntı:Buraya daha önce yazılanlar Türkiye Cumhuriyetin de çocuklarımıza öretmenlik yapan bir şahısa (Tuncay Ãanlı)aitti
Ben bunları bir öğretmene yakıştıramadığım için sildim
Red-Kid
tansel' Alıntı:Ekmeğini yediği sofraya ihanet eden kişiye(kişilere) asla güvenmeyiniz...
Bugün o sofraya yarın sizin sofranıza ihanet etmeyeceğini kim garanti edebilir...
Red-Kid' Alıntı:Arkadaşım ip yi maypiyi boş ver
İlk gonderdiğin logo aysesude.com a aitti ve bu sitede kime ait ???
Ayrıca Benim öğretmenlime laf atmışsınız. Bana söylermesiniz, etrafınızdaki öğretmenlere bir sorun da öğrenin, hangi öğretmen 6 sene içerisinde 2 teşekkür ve 1 takdir almış Milli eğitim bakanlığından.
jale' Alıntı:tansel' Alıntı:Ekmeğini yediği sofraya ihanet eden kişiye(kişilere) asla güvenmeyiniz...
Bugün o sofraya yarın sizin sofranıza ihanet etmeyeceğini kim garanti edebilir...
Bak sen yaw..Bu işte para vardı da bizim mi haberimiz olmadı..... :hiho: :hiho: :hiho:
Yoksa sen para mı kazanıyorsun asıl takip ettiğin forumdan Tansel????
Nedir çekemediğin, bu kadar kısa zamanda 3,5 ay gibi bir sürede, senin takip ettiğin forumdan daha iyi bir yerde olmasımı yoksa.
tansel' Alıntı:Ekmeğini yediği sofraya ihanet eden kişiye(kişilere) asla güvenmeyiniz...
Bak sen yaw..Bu işte para vardı da bizim mi haberimiz olmadı..... :hiho: :hiho: :hiho:
Yoksa sen para mı kazanıyorsun asıl takip ettiğin forumdan Tansel????
Sen niye lafı dolandırıyorsun bakalım..Ã?nce sorduğum soruya mertçe cevap ver.Ã?yle lafı söyleyip kaçmak yok.Sonra ben ceavp vereceğim..
Bak sen yaw..
Tansel arkadaşım
Gerçekten seviyeyi düşürüyorsunuz
Hatırlatayım burası excel.web.tr ve böyle tartışmalar burada kabul görmüyor.
bu tarzınızı sürdürürseniz banlanırsınız
diyorsun ama 3 sayfa çatır çatır tartışmışlar yaw :hihoho:Red-Kid' Alıntı:böyle tartışmalar burada kabul görmüyor.