logo

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
şirketin logosunu excelin tabanına gömmek istiyorum ama hücrelere girdiğim rakamlarında görünmesini istiyorum.yani bi çeşit antetli kağıt yapmak gibi bir şey
bunu nasıl yapabilirim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Biçim / Sayfa / Arka plandan yapabilirsiniz..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
excelin her tarafını kapladı
ben çıktı alacağım kısma yerleştirmek istiyorum örbeğin a-k arası 1-25.satırları kapsayan alan

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Bu şekilde ki bir uygulama çıktıda gözükmez.Sadece çalışma sayfanızın arka planında görsel olarak gözükür..
Çıktı için nasıl yapılacağı konusunda bir bilgim yok malesef..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Firmanızın logosunu; "Sayfa Yapısı"ndaki "Üst Bilgi"ye yerleştirebilirsiniz. Böylelikle sayfa üzerinde görünmez ama çıktı alırken gözükür.

Tabi logoyu "Üst Bilgi"ye koyduktan sonra, "Üst Bilgi" marjını, sayfanın ortasına doğru kaydırmalısınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
firmanızın logosunu bmp olarak kaydedin. uygulamak istediğiniz sayfada resim ekle ile sayfanıza ekleyin. sağ sol yukarı aşağı tuşları ile istediğiniz yere getirin. resmi sağ tıklayın oluşan çerçeveden sağa sola çekerek büyültme ve küçültme işlemini uygulayın. daha sonra resmin üzerinde yine sağ tıklayarak resim biçimlendirmeden resminizi flu hale getirebilir, istediğiniz yere uygulayabilir ve sabit bir biçimde koruyabilirsiniz. umarım bu bilgi işinize yarar.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Arka plana filigran eklemeyle ilgili aklıma şöyle bir tasarı belirdi. Tabloya veri girerek, Önizleme'ye bakın.