şirketin logosunu excelin tabanına gömmek istiyorum ama hücrelere girdiğim rakamlarında görünmesini istiyorum.yani bi çeşit antetli kağıt yapmak gibi bir şey
bunu nasıl yapabilirim
excelin her tarafını kapladı
ben çıktı alacağım kısma yerleştirmek istiyorum örbeğin a-k arası 1-25.satırları kapsayan alan
Bu şekilde ki bir uygulama çıktıda gözükmez.Sadece çalışma sayfanızın arka planında görsel olarak gözükür..
Çıktı için nasıl yapılacağı konusunda bir bilgim yok malesef..
firmanızın logosunu bmp olarak kaydedin. uygulamak istediğiniz sayfada resim ekle ile sayfanıza ekleyin. sağ sol yukarı aşağı tuşları ile istediğiniz yere getirin. resmi sağ tıklayın oluşan çerçeveden sağa sola çekerek büyültme ve küçültme işlemini uygulayın. daha sonra resmin üzerinde yine sağ tıklayarak resim biçimlendirmeden resminizi flu hale getirebilir, istediğiniz yere uygulayabilir ve sabit bir biçimde koruyabilirsiniz. umarım bu bilgi işinize yarar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.