Mühendislik Reçete Yardım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Slm arkadaşlar aşağıda ziraat mühendislerinin kullanabileceği bir adet reçete örneği var ve bu reçete örneğinde I. Su yazan yerin alt satırından başlayarak aşağıdaki boş satırlardada olmak üzere ilaç isimleri liste halinde açılacak seçince satırda duracak ve yeni ilaçlarda ekleyebilmeliyim yan tarafında da doz sütünü var ordada aynı mantıkla 100 cc 100 gr gibi ibareler olacak eğer yardımcı olursanız beni 100 lerce reçeteyi elle yazma derdinden kurtarmış olursunuz şimdiden yardımlarınız içiçn teşekkürler.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ekteki dosya gibi bişey yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
teşekkürler dostum yaa tam istediğim gibi olmuş ama yeni ilaç isimlerini nereden akleyebiliriz kkusura bakma acemiyimde. şimdiden teşekkürler.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
sitede veri doğrulama örneklerini inceleyiniz.
sayfa2 deki listeye ilave yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Slm

Slm dün verdiğim dosyaya bir arkadaş açolır liste yaptı ama ben bu listede mesela E ye bastığımda e ile başlayan ilaçların gelmesini de istiyorum (Biraz fazla oluyorum galiba..) ama bana yardım edin lütfen ekte verdiğim word dosyasına bu şekilde açılır liste yapmak istiyorum ve bu listeyi güncelleyebilmeliyimde lütfeenn yardımmm edin ne olursunuz beceremedim...şidmiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Kimse cvp yazmamış yardım edecek kimse yokmuu lütfenn gerçekten lazımmmm..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Uzman amele dostum lütfen bana yardım et senden başkası bu konuya bakmayacak vallahi onuları inceldeim ama beceremedim excell de acemiyim uğraşsam belki 1-2 aya yaparım ama bu liste bana acilen lazım lütfen ya yukarıdaki excel yada word tablosuna valitadion ekleyin c basayım c ile başlayan ilaç isimleri gelsin ve listeye sonradan ilaç ekleyebileeyim vallahi acemiyim yapamıyorum alah rızası için yaaaaa...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Slm dostlarım biriniz lütenn yardım edin bak sonra adminim forumu şişiriyon die beni banlıyacak litfen yukarıda word veya excell tablosuna validations list yapmama yardım edin mesela E ye basayım e ilie ilgili ilaçlar gelsin listeye yoksa lle ilerletmem lazım sonradanda ilaç ekleyebiliyim lütfen yardımlarınızı bekliyorumm.. Taş olsa dile gelmişti yaa bu kadar yalvarışaa...

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
nasıl bişey istediğinizi, mevcut ilaç listenizi, dozajlarınızı vs detaylı gösteren dosyanızı tekrar ekleyin.
bakalım bakalım :)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
siparişiniz ekte, iyi çalışmalar