Maaş avans listesi oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
merhaba,

maaş avans listesi oluşturmam gerekiyor. ve bu listenin güncel olması çok önemli. bu nedenle bir liste hazırladım ancak isteğim formülü bir türlü oluşturamıyorum. ekte örnek bir liste mevcut. yardımlarınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Teşekkür ederim. ancak damga vergi dahil kısmını almak istersem nasıl yapabilirim. birde ekleme yapabilrseniz şayet ;

ocak ayında 1.000,00 tl aldı ama 2 taksitte ödeyecek. ocak ayında 500 şubat ayında 500 . bununla ilgili bir çalışmanız var mı acab :) bu arada gerçekten çok güzel olmuş..

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tabloya verileri Damga vergisi dahil almak isterseniz GENEL_AVANS sayfasında D2 hücresindeki formülü;
=TOPLA(EĞER('ANA SAYFA'!$A$3:$A$3000=$B2;EĞER('ANA SAYFA'!$C$3:$C$3000=D$1;EĞER('ANA SAYFA'!$B$3:$B$3000="avans";'ANA SAYFA'!$F$3:$F$3000;""))))
Şeklinde değiştirip ve CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına basarak (dizi formülü) formülü aktive edin.
Sonrada D2 hücresini kopyalayıp diğer alanlara yapıştırın.
Not: Ben bu tablonun bir maaş avansında kullanılacağını varsaydım. Eğer Bir bedelin verilerek geri ödeme tablosu oluşturulacaksa bunun için farklı bir tablo yapısı gerekir. (taksitli satış uygulamalarını araştırın) Eğer istediğiniz bu yada buna benzer bir uygulama ise isteklerinizi belirten bir örnek ve açıklama ekleyin.
İyi çalışmalar.