aktif sayfa "A1" hücresindeki değeri, gizli sayfalardaki "sayfa1" adlı sayfanın "B1" hücresine yazmasını istiyorum. A1=B1 olması yani, şimdiden teşekkürler. ("A1" hücresinin olduğu sayfadaki butona makro atayarak aktifleştireceğim.)
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
If ActiveSheet.Name <> "Sayfa1" Then
If Target.Row = 1 And Target.Column = 1 Then 'Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub
Sheets("Sayfa1").[B1] = Target
End If
End If
End Sub
Aktif kulladığım makro'ya entegre edeceğim sizden aldığım kodu hocam. kısa özet geçeyim "CALISMA TABLOSU" isimli sayfadaki A1 hücresindeki veriyi, gizli sayfa olan "TICKET" isimli sayfadaki B1 hücresine yazmasını istiyorum.Aşağıdaki kodları dosyanızın BuÇalışmaKitabı(ThisWorkBook) kısmına yapıştırıp deneyin:
Kod:Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range) If ActiveSheet.Name <> "Sayfa1" Then If Target.Row = 1 And Target.Column = 1 Then 'Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub Sheets("Sayfa1").[B1] = Target End If End If End Sub
Hocam tam istediğim buydu macro ile yeni yeni birşeyler yapmaya çalışıyorum basitte olsa sayenizde öğreniyorum. Çok teşekkürlerMakronuzun uygun yerine
Sheets("TICKET").[B1] = ActiveSheet.[A1]
Satırını ekleyip deneyin.