Güven Merkezinden güvenilen konum ve makrolara izin vermenize rağmen bu uyarıyı aldığınızı düşünüyorum. Kurum bilgisayarı mı? Mümkünse yükleyebilir misiniz bende denemek istiyorum. Bizim kurum da çalışacak mı?
Sayın tukayf sadece 1 dosyamda değil makrolu bazı dosyalarımda bu uyarı çıkıyo (office 2019 orjinal kullanmaktayım 2 ay önce Tokat' taydım şimdi Bartın'dayım burada aynı laptopu kullandığımda işte bazı dosyalarda bu uyarı çıkmaya başlamıştı)
Belirttiğim işlemi her dosya için yapmalısınız. Bu şekilde kontrol sizde olur ancak indirdiğiniz, Kod içeren dosyaların engellenmesini istemiyorsanız. Dosya indirdiğiniz klasör yolunu (ya da istediğiniz bir klasörü) güvenilen konum olarak eklemeniz yeterli. Bu şekilde kod içeren dosyalar açıldığında makrolar otomatik aktif olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.