makro ile hasta kayıt

Excel Vers. ve Dili
2003
mrb.uzun zamandır yapmak istediğim birşey..sağlık ocagına gelen hastaları kayıt ediyoruz."adı,soyadı,sosyal güvencesi,tc kimlik no"bunları excelde ilk sayfada bir form olusturup forma gerekli yerlere bilgileri girdikten sonra kaydet deyince yazıcıdan cıktısını almak istiyorum.ve mesela aynı hasta 2 ay sonra tekrar geldiğinde tc kimlik nosunu tekrar yazınca diğer bilgileri otomatik çıksın istiyorum..yani gelen bütün hastaları sisteme kaydetmesi gerekiyor.acaba mümkünmüdür.yardımcı olursanız sevinirim..

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Bunu yapmak mümkün; siz, nasıl bir form sayfası istiyorsanız, onu oluşturup buraya ekleyin, o sayfadan hareketle istediğinizi yapmaya çalışalım.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Çıktı alınacak sayfa, veri girişinin yapıldığı sayfa mı?

Excel Vers. ve Dili
2003
evet yani kaydet butonuna tıkladıgımda barkod'tan cıktı almak istiyorum.sadece formdaki bilgileri

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
merhaba

sayın turk4545 anladığım kadarıyla ve forumdan toprladığım kodlarla bir çalışmayaptım kaydet butonuna bastığınızda hem veriyi kaydediyor ve çıktısını alıyor Ayrıca excele at bıtonuylada listbox2 deki verileri de windows c:\\ ye çalışma kitabı olrak aktarırır. yalnız texbox a oluşturulcak çalışma kitabının adını yazmanız gerekiyor
Userformun şeklinide kendinize göre uyarlarsınız artık
kolay gelsin dosyanız ekte:cool:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
sn leumruk eline sağlık istediğime yakın bişey olmus.teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
2003
zamenya çok başarılı ve profesyonel bir çalışma olmuş..sağol.

Excel Vers. ve Dili
2003
sn zamenya yazdır sayfası çıkınca veriler cıkmıyor.sadece adı soyadı tc kmlik ve sos.güvence cıkıyor..

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
sayıni turk4545 kaydet butonuna bastığınızda verileri ilk önce veri sayfasına kaydediyor sonra yazdır sayfasına kaydedip yazdırdıktan sonra siliyor

Excel Vers. ve Dili
2003
sn.zamenya yazdırma konusunda sorun var..birde yazdırılan veriler yan yana değilde alt alta olabilirmi..
tc.kimlik no:12345678910
adı :asaa
soyadı :dfdsf
sos.güv. :ssk

gibi

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Merhaba

Dosyayı tekrar güncelldim ilk kayıtta kaydet butonuna bastığınız da istediğizniz şablonda yazdırıyor.Hastanın daha önce kaydı varsa listeden bulup sectiğinizde düzelt butonuna bastığınızda yazdırma işlemini gerçekleştiriyor
dosyayı inceleyebilirmisiniz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkür

ilginizden dolayı cok teşekkürler...ellerinize sağlık..