Makro ile istediğim isimle dosyaları kaydetme

Astalavista58

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhabalar cümleten hayırlı akşamlar dilerim. Ekteki gibi bir dosyam var. Ben bu dosya ile İnputBox yardımı ile satırlara ayırıyorum. Benim yapmak istediğim, satırlarla ayırdığım yere kadar olan verileri kopyalayıp yeni bir Excel çalışma kitabına yapıştırmak. Bu yeni oluşturulan Excel kitabinin ismi ekteki dosyamda isimler sayfasındaki ilk isim olup sırayla devam etmesi. Son olarak bu Excel dossyalarının masaüstümde bulunan veya yeni bir klasör oluşturarak bulunduğu yere kaydetmesi. Biraz üstünkörü anlattım, excel dosyamda daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Yardımcı olabilirseniz gerçekten iş hayatımda çok büyük bir yükten kurtulacağım şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Astalavista58

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Sayın muygun size ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun çok güzel tam istediğim gibi çalışıyor elinize sağlık. Verilerin arasına 1 satır boşluk bırakmamın sebebi, çalıştığım kurumda sürekli incelenmek üzere yüksek satır sayılarının bulunduğu (en az beş bin) dosyalar geliyor. Ben bu dosyalardaki satır sayısını beraber çalıştığımız kişi sayısına bölüp, herkese eşit bir şekilde satır sayısı gelecek şekilde manuel olarak isimleriyle birlikte kaydedip gönderiyordum. Bu da gün içerisinde gereksiz bir iş yükü ve zaman kaybına sebep oluyordu. Tekrardan çok teşekkür ediyorum eline kolunuza bilginiz sağlık.. Allah'a emanet olun.