merhaba arkadaşlar ekteki dosyada kafakesimle ilgili bi program var sayfa 1 de sarı ile yazılı olan yerler aldığımız ebatlar mavi yerler ise alınan malzemeden çıkan adetleri ve m2 leri ben sayfa 1 den veri girdikçe atıyorum f sutunu 30 g sutunu 60 yani 30*60 h sutunu 120 yani 120 adet malzeme alınıyor m sutunundada bundan çıkan malzemeler var bu verileri girdikçe icmal sayfasındaki e 3 hücresine adet kısmı denk gelecek yani 1000 olacak fakat sıkıntı şu tarihleri aynı ise üst üste toplamayacak tarihler farklı ise üst üste toplayacak kısaca mantık olarak
eğer h sütünü 1000 ise ve a b c sutunundaki değerler aynı ise f ve g sutunundaki değer 30 30 ise icmal e6 sonuc 1000 sayfa 1 de tarihler farklı ise üstüne topla bu şekilde olacak
icmal sayfasında e3 den e 7 ye kadar yukardaki mantık aynen geçerli icmal sayfasında G,K,I,M,O,Q formülleri aynen dogru değerler aynen olacak oda makro ile olucak sayda 1 satır aralığı 700 e kadar maximum ve tarih sıralı karışık değil bilginize
şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
eğer h sütünü 1000 ise ve a b c sutunundaki değerler aynı ise f ve g sutunundaki değer 30 30 ise icmal e6 sonuc 1000 sayfa 1 de tarihler farklı ise üstüne topla bu şekilde olacak
icmal sayfasında e3 den e 7 ye kadar yukardaki mantık aynen geçerli icmal sayfasında G,K,I,M,O,Q formülleri aynen dogru değerler aynen olacak oda makro ile olucak sayda 1 satır aralığı 700 e kadar maximum ve tarih sıralı karışık değil bilginize
şimdiden yardım eden herkese teşekkürler