makro tuşuna basınca verileri sil

Excel Vers. ve Dili
mm
Sayın arkadaşlar bir başlık sayfam var burada girdiğim değerler başka bir sayfaya kopyalanmakta. Benim istadiğin ektede belirttiğim gibi verileri girdikten sonra aktar deyince girilen veriler tbloda silinsin yeni veriler girebileyim.
teşekkür ederim.. örnek liste ektedir. mümkünse cevabı basit excell(xls uzantısı) formatında gönderirseniz sevinirim çünkü iş yerinde rar,zip gibi dosyaları izin olmadığı için açamıyorum

Excel Vers. ve Dili
mm
Sayın arkadaşlar bir başlık sayfam var burada girdiğim değerler başka bir sayfaya kopyalanmakta. Benim istadiğin ektede belirttiğim gibi verileri girdikten sonra aktar deyince girilen veriler tbloda silinsin yeni veriler girebileyim.
teşekkür ederim.. örnek liste ektedir. mümkünse cevabı basit excell(xls uzantısı) formatında gönderirseniz sevinirim çünkü iş yerinde rar,zip gibi dosyaları izin olmadığı için açamıyorum
LİSTE EKTE

ürün kodu yazarak bilgilerin diğer sayfada görünmesi

Merhaba 1. sayfada ürünlerin listesi var ben 2. sayfada ürün kodu yazarak bilgilerin çıkmasını istiyorum. excelde bunun için bir formul olduğunu hatırlıyorum ama ismini hatırlamıyorum
ekli dosyada basit bi örnek verdim şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
mm
sayın slayttr eklilisteyi göremiyorum