Makro Virüsü

S

Skorpiyon

Misafir
Arkadaşlar galiba sistemime Makro virüsü bulaştı.

Sistem geri yükleme başarısız. Tavsiye edebileceğiniz fikirlerinize ihtiyacım var. (Belirteyim, Norton da işe yaramadı.)

Saygılar, Şaban...

S

Skorpiyon

Misafir
Arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum...

S

Skorpiyon

Misafir
Arkadaşlar,
bu konuda Norton, Bit Defender, Nod32'yi denedim, Office2003'ü yeniden kaldırıp kurmuş olmama rağmen hala bir düzelme yok.

Office belgelerindeki ikonlar ve farenin sağ tuş işlemleri ile birlikte hücrelerde veya word, powerpointte hiçbir şekilde bilgi girişine izin verilmiyor. Hiçbir makrolu dosya da haliyle çalışmıyor.

Makineye format atmak dışında yapılabilecek işlemler konusunda YARDIMLARINIZI bekliyorum.

Saygılar, Şaban...

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Arkadaşlar,
bu konuda Norton, Bit Defender, Nod32'yi denedim, Office2003'ü yeniden kaldırıp kurmuş olmama rağmen hala bir düzelme yok.

Office belgelerindeki ikonlar ve farenin sağ tuş işlemleri ile birlikte hücrelerde veya word, powerpointte hiçbir şekilde bilgi girişine izin verilmiyor. Hiçbir makrolu dosya da haliyle çalışmıyor.

Makineye format atmak dışında yapılabilecek işlemler konusunda YARDIMLARINIZI bekliyorum.

Saygılar, Şaban...

Nasıl bir mesaj alıyorsunuz? Macro virüsünün adı belli mi?

Eğer macro virüsünün adı çıkıyorsa veya aldığınız mesaj varsa bunları nette araştırın derim.

..

Excel Vers. ve Dili
2003
Bu tür sorunlarda genelde ben başlat-çalıştır-msconfig yazarak başlangıçtaki çalışan startup programlarını disable yapıyorum. Ayrıca regedit te run altındaki bilmediğim satırları siliyorum. Önemli hatırlatma regedit te yapacağınız şeyler bilgisayarınızın hiç açılmamasına neden olabilir. Eğer bu konularda bilginiz yok ise lütfen birinci önerimi sadece yapın.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayin yurttas,
herhangi bir uyari mesaji vermiyor. Virusu Kaspersky de dahil olmak uzere arattirdigim hicbir antivirus programi yakalayamadi..

Sayin mutand,
bahsetmis oldugunuz islemleri de yapmistim. Maalesef cozum olmamislardi.

Neticede makineyi formatlamak zorunda kaldim.

Saygilar, Saban...