MAKRo YAPABİLMEK

Excel Vers. ve Dili
türçe 2003
ARKADAŞLAR KEMNDİME BİR ÇALIŞMA SAYFASI OLUŞTURDUM ANCAK MAKRO YAZMASINI BİLMEDİĞİMDEN VE NEKADARDA UĞRAŞIRSAM UĞRAŞAYIM MAKRO YAZAMADIĞIMDAN SİZDEN İSTEDİĞİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLMANIZ DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Amacım exelde daha iyi yerlere gelmek burda bir çok şey öğrendim fakat burda yapılan makroları bir türlü anlayamadım bana anlatırsanız sevinirim exel dersaneside inceledim ama olmadı işte.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
mrb arkadaşım
kısaca önsöz anlatsam sanırım sizin için bir fikir olacaktır makro kayıt işlemini başlattığından itibaren yaptıklarını kendi içerisinde kaydedene kadar tutan bi işlevdir radyodan kasete müzik kaydediyormuşsun gibi düşün .
ilk önce excel sayfana bir formdan bir düğme eklemekle başla. ve araçlar/macro/yeni makro kaydet düğmesine bas bastıktan sonra yapacağın bütün işlemlerin kaydedildiğğini unutma küçük bi mako oluştur mesela sayfa3 ü aç sonra geri sayfa 1 e gelip araçlar/macro/makroyu kaydet de. şimdi bir makro oluşturmuş olduk şimdi bunu komutlaştıracağız excel e eklediğimiz düğmeye sağ tıkla ve makro ata de ilk kaydettiğimiz makro macro1 olarak kaydettiğimiz makroyu düğmeye kaydediyoruz ve sıra çalışmasını denetlemeye geldi kolay gelsin ilk makronu oluşturmuş oldun bu işie başlamanın ilk adımı neler yapabileceğini sınırlayamıyorum formu bol bol okumanı sürekli pratik yapmanı öneriyorum kolay gelsin iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
dalgamı geçiyorsunuz

Sayın mec-koh ne istediğinizi ya bilmiyorsunuz yada resmen alay ediyorsunuz bence site adminleri size uyarı göndermeli hangi makroyu arıyorsunuz?
bunu belirtirmisiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
sevgili arkadaşım buraya gelen hiçkimsenin dalga yada alay geçeceğini sanmıyorum attıkları mesajlardan anlaşılacağı gibi yeni üye arkadaşımız ve öğrenmek istiyor formda dolaştıkca zamanla soru yönelteyide cevap vermeyide öğrenecektir bence bu yönde üzerine gitmeyiniz
kolay gelsin