Sayın anemos yardımınız için teşekkürler. Koddaki zamanı belirli bir saati mi işaret ediyor yoksa dosyanın kayıt zamanının üstüne eklenerek bulunacak zaman mı ? Eğer 2. şık ise başlangıç zamanı Dosyanın ilk yaratılış (creat) zamanı mıdır yoksa en son kayıt zamanı mıdır ?
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu kod gerçekten çok ilevsel ve yararlı. Yalnız zamanlamayı nasıl yaptığını tam çözemedim. Kaç gündür uğraşıyorum, konu beni aştı.
Kodun içindeki zaman belirli saati mi tespit ediyor yoksa bir zamanın üstüne artı olarak ekşlenecek zaman mı ?
Artı olarak eklenecek ise (ki muhtemelen öyle) o zaman hangi zamanın üstüne eklenecek. Yani makronun muhtemel çalışma zamanını ayarlamak için hangi zamanı kreiter almak gerekir ?
sn.serdarokan
bu kod dosya kapalı iken kesinlikle çalışmaz.
dosyayı açtığınız anda bilgisayar saati kaçı gösteriyorsa ..
mesela bilgisayar saati 01.00 da iken dosyayı açtınız kod saat 12.02 de "TEST"makrosunu çalıştırır tabii dosya hala açıksa..
isfa5878 işin ilginç tarafı da bu ya, bu kod kapalı iken çalıştı. Ancak zaman konusundaki kriterini yani hangi değişmez kurala göre olduğunu tespit edemedim. Örneğin, "00:15:00" yazdım, tam saat 00.15 te kod çalıştı (dosya kapalı iken). Sonra zamanı "00:50:00" çalışmadı. Başka bir zaman "00:08:00" yazdım kod 8 dakika sonra çalıştı. O yüzden buradaki zamanın kuralını anlayamıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.