Makrolarla Formlari ÇaliŞtirma

Excel Vers. ve Dili
windows2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.02.2020
Sorunum şu; ekte gönderdiğim DENEME1 adlı projeme ait formları oluşturuyorum fakat bunları birbiri ile bağlantılı olarak çalıştıracak makroları yazmasını bir türlü hakedemedim. Olmuyor...Olmuyor... Bilginin güç olduğunu biliyorum fakat yeterli ingilizcem ve makro yazım tekniklerini bilemediğimden olmuyor işte. Bundan dolayı da uzun ince bir yol olan bu projeme yardımlarınızı talep ediyorum.
Emeği geçen veya geçmeyen herkese şimdiden saygı ve sevgilerimi sunmayı bir borç telakki ediyorum.
Saygılarımla

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
windows2007
03.02.2020
Bir önceki mesajımda dosya eklesi yapılmadığından

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
şifre ve ana menülerin bazılarına kod ekledim diğerlerini buna göre ekliyebilirsin

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
Şifre 111 olarak kodlanmıştır

Excel Vers. ve Dili
windows2007
03.02.2020
sayın metinozlu; ilginiz için çok çok teşekkür ederim. projeme bazı kodlar yazmışşınız ve benden diğer kodları buna göre yapmamı istiyorsunuz fat ben bu konuda yetersiz olduğumdan dolayı siz değerli üyelerden yardım talebinde bulundum. Ben sadece bu türde sitelerden örnek makroları kopyama şeklin yapıyorum ve bundab dolayıda formların bağlantılı olarak çalışmasını gerçekleştiremiyorum. Makro hatalarında da hatanın ne olduğu ve çözümü konusunda bilgim olmadığından tıkanıp kalıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse söylediklerinizi nasıl gerçekleştirebileceğim konusunda bir bilgim yok. Bundan dolayıda her zaman siz değerli üyelerin yardımlarına muhtaç olacağım. Biliyorum projem biraz karmaşık en azından benim için, fakat yapılmasının imkansız olmadığını fakat yardım eden üyelerin fazlaca bir zaman harcayacağı gerçeği ise aşikardır. Bundan dolayı emeğini esirgemeden yardım edip katkısı olan herkesten ALLAH razı olsun der, haklarını helal etmelerini talep ederim. Saygılarımla...