Marketin İleri tarihteki ödemelerini listelemek istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Merhaba,

Çalıştığım marketin toptancılara olan ödemelerini takip ettiğim bir excel formu hazırladım. Excel öğrendiğim kitaptan ve başka kaynaklardan yararlanarak herşeyi tamamladım ama, bir türlü ileri tarihteki ödemeleri bana sırayla gösteren bir formül yapamadım. Kitapta gördüğüm düşeyara formülü biraz yetersiz kaldı sanırım. Yardımınızı rica ediyorum. Ek'te gönderdiğim dosyanın sağ tarafındaki "Yarın yapılacak ödemeler" kısmına, bana sol taraftaki listede yarın tarihli ödeme yapacağım bayileri, ve yan tarafa ödeme yapacağım tutarı listeleyecek bir formül lazım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Dosyanız ekte...

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Necdet Bey,

Çok ama çok teşekkür ederim. Hızınıza da hayran kaldım.

Saygılar diliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2005
Sayın Necdet Bey formülünüz muhetşem ama bir özellik daha eklemenizi istesem ben sayfayı açmadanda masa üstünde beni sürekli uyaracak bir ikon olabilir mi acaba.
saygılar
enver ASLAN

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın empar,

Kesin emin değilim ama , sanırım bu isteğiniz xl i aşar gibi.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Ödeme Uyarisi (hatirlatma) Hakkinda

Eğer bilgisayarınızda Microsoft Outlook yüklüyse; HATIRLATMA için ekli dosyayı kullanabilirsiniz.

Tarih sorgusundan sonra, eğer "Bana Hatırlat" butonuna tıklarsanız, o güne ait tüm ödemeler, Outlook takviminize işlenir ve zamanı geldiğinde mesaj olarak karşınıza çıkar.

NOT : Eğer makronun çalışmasında herhangi bir hata oluşursa;

VBE'de Tools->References->"Microsoft Outlook 11.0 Object Library"i işaretleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2007
ArkadaŞlar Dosyalariniz GerÇekten MÜkemmel Yalniz Benİm Sİzden Bİ Rİcam Olacak GÜnlÜk Ödemelerİ Ve Ödemedekİ Satir Sayisini ÇoĞaltmak MÜmkÜnmÜdÜr.
Benİm Excel Konusunda Pek Fazla Bİlgİm Yok.
Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm

Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için mükemmel çalışma için ayrıca teşekkür