Userform üzerinde ilk kutucuğa hücredeki veri gelecek siz daha sonra departmanların karşısındaki kutucuklara tutar yazacaksınız doğru anlamışmıyım eğer doğruysa formül sonucu hangi kutucuklara yazılacak. Ayrıca dosyanız üzerinde bir örnek verirseniz çözüme daha çabuk ulaşabiliriz kanısındayım.
Userformun en üstündeki KUTU1'e tıklanan hücredeki veri otomatik gelecek,
KUTU2'ye bölüşümün totali yazılacak. (Örnek: 100)
KUTU3'e Departman1'in payı girilecek. (Örnek: 25)
KUTU7'ye KUTU3'teki departman payının totale göre dağılımı formülle otomatik paylaştırılacak. Bu formül diğer alttaki kutulara da uygulanacak.
Tamam butonuna basılınca form kapanıp, verilere excel sayfasındaki ilgili hücrelere yazdırılacak.
Teşekkür ederim. Siz beni uğraştırmadınız. Tam tersi ben size uğraş ve zahmet verdim. Elinize sağlık. Bir buton daha ekledim. "Temizle" butonu. Bu butona formu temizlemek için nasıl bir makro eklemeliyim?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.