memur maaşından giderler bölümü hesaplama

arkadaşlar memur maaş larındaki gelir bölümü tamam yalnız giderler bölümündeki gelir vergisi ve damga vergisi ile emekli kesenegini hesaplayamadım bireysel emeklilik sigortası var.. aylık 60 ytl...bi yardım edermisiniz ...tabi bu taslak asıl çalışmama kaynak ...

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Sn: samed32 konu ile ilgili yardım edebilirim, ancak daha düzgün, en azından bordronuzu tam olarak görmemiz lazımki formülü uygulayabilelim. neyin nerden geldiğini görmeniz, görmemiz daha kolay olur. sadece bordronun düzenlenmiş halini ve bir personelin gösterge, ek gösterge kıdem yan ödeme öz.hiz.taz.gibi bilgilerini görebilirsek daha fazla yardımcı labiliriz.

elevisse

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-04-2025
Maaş Bodrosu

Arkadaşlar Merhaba, ekte aynı konuyla ilgili dosyam var yardımcı olabilirmisiniz? Detaylar dosyanın içindir.Teşekürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

elevisse

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-04-2025
Yardım

Sağlık, Hayat ve Bireysel Emeklilik Sigorta giderlerinin Kümülatif Gelir Vergisinden belirli oranlarda düşülmesi.
1) Giderler Toplamı bir yıllık Asgari ücretin toplamını geçemez.
2) Giderler Toplamı Yıllık Brüt ücretin % 10 unu geçemez.
3) Sağlık ve Hayat Sigortası toplamının % 5 i gider olarak düşülebilir.
4) Bireysel Emeklilik Sigortasının eğer Sağlık ve Hayat sigortası yoksa % 10 u gider olarak düşülebilir.
5) Her iki sigorta gideri varsa sağlık ve hayat sigorta giderlerinin % 5 i , Bireysel emeklilik sigortasının % 5 i düşülebilir.

Örnek dosyadada detaylar mevcuttur.Arkadaşlar konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
bu konuya çözüm bulmuş iseniz bilgi almak isterim...