Mesai Devam İzlem Formu

Excel Vers. ve Dili
exell versiyon
Arkadaşlar ekte sunduğum mesai takip izlenim formunda Ay ve Yıl Kısmından seçim yapıldığında alttaki takvimin değişmesini istiyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim ya da bu şekilde değişik önerilerinizde varsa sevinirim macro yok ama macrolu da yapabilen olursa işime yarar şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tabloda sadece takvim oluşacaksa problem değil ama galiba tablonuzda bir tezat var.
Eğer aylara ait tabloları kendiniz dolduracaksanız (herhangibir yerden veri alınmayacaksa) Bu her isim için 12 tablo demektir ki bence mantıksız. (ve tablonun kullanımı bu şekilde ise neden isim seçiyorsunuz.)
Halbuki veri girişi sayfasında giriş-çıkışlara ait bilgileriniz olsaydı o zaman ;
1 veri giriş (data) tablosu,
isteniyorsa 1 adet sabit bilgiler tablosu,
ve sonuç (rapor) tablosu sizin tüm verilerinizi isteğinize göre raporlamak mümkün olurdu.
Bu şekilde bir tablo için ;
bir isme ait giriş-çıkış verilerinin olduğu bir sayfa örneği,
sabit bilgilerinin bulunduğu 2. bir sayfa örneği
ve raporda isteklerinizi ve arama kriterlerini belirten 3. bir sayfadan oluşan 3 sayfalık bir excel örneği eklerseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
exell versiyon
Merhaba;
Tabloda sadece takvim oluşacaksa problem değil ama galiba tablonuzda bir tezat var.
Eğer aylara ait tabloları kendiniz dolduracaksanız (herhangibir yerden veri alınmayacaksa) Bu her isim için 12 tablo demektir ki bence mantıksız. (ve tablonun kullanımı bu şekilde ise neden isim seçiyorsunuz.)
Halbuki veri girişi sayfasında giriş-çıkışlara ait bilgileriniz olsaydı o zaman ;
1 veri giriş (data) tablosu,
isteniyorsa 1 adet sabit bilgiler tablosu,
ve sonuç (rapor) tablosu sizin tüm verilerinizi isteğinize göre raporlamak mümkün olurdu.
Bu şekilde bir tablo için ;
bir isme ait giriş-çıkış verilerinin olduğu bir sayfa örneği,
sabit bilgilerinin bulunduğu 2. bir sayfa örneği
ve raporda isteklerinizi ve arama kriterlerini belirten 3. bir sayfadan oluşan 3 sayfalık bir excel örneği eklerseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.

Sayın Hocam ben üsteki açılır kutulardan ay ve yılı seçtiğimde otomatik olarak altta bulunan çalışma takviminin değişmesini istiyorum örneğin ekim ayını ve 2009 yılını seçtiğimde otomatik olarak
1 EKİM DEN BAŞLAYACAK VE...
3 EKİM CUMARTESİ Yİ CUMARTESİ OLARAK YAZACAK
4 EKİM PAZAR YAZACAK....
29 EKİM RESMİ TATİL OLDUĞU İÇİNDE RESMİ TATİL YAZACAK

veri çok fazla değil örnek dosyada değişiklik yaparak tekrar yükledim. açılır nesneler görünmeyecek ama içinde yazan EKİM ve YIL nesnesinde yazan 2009 Görünecek yazdırdığım zaman. Bu mümkün olur mu yada doğru anlatabildim mi bilemem. İlginiz için teşekkür ederim.

Yeni dosya ektedir

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tabloyu tam anlamış değilim ama anladığım kadarıyla birşeyler yaptım.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exell versiyon
hocam ellerin dert görmesin istediğimi anlatamadığım için olabileceğin en iyisi bu diye düşünüyorum size zahmet verdim ben nasıl anlatacağımı bulunca tekrar size yazarım. Emeğinize sağlık.