metin yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003
metin dosyasında bazı yazılar sabit olacak.istiyorum ki kutu açılsın sorsun.ben onları doldurayım.otomatik yazılsın.tabi metinde bazı yerler ortalı bazıları kalın olacak.teşekkürler.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın hwoarangxc,

Anlatmak istediğinizden hiçbirşey anlamadım.

Örnek küçük bir dosya daha iyi olacaktır.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2003
şimdi ben worde bir yazı yazayım.bazı yerlerini boş bırakayım.bir makro yapsak da o boş bıraktığımız yerleri doldursak.inputbox galiba adı.hani makroyu çalıştırınca veya sayfayı açınca sorsun.ben o kutulara cevapları yazayım.wordde hazırladığımız şablonda yerlerine koysun.

örneğin;
....tapu sicil müdürlüğüne
bana sorsun.ben oraya çankaya yazayım.ortalıklı kalın font ayarlarıyla yazsın istiyorum.umarım anlatabilmişimdir.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Pek çok yöntemle yapılabilir sizin dediğiniz ama, 2003 sürümünde word ile pek fazla uğraşmadığım için ASK gibi bir seçeneği denedim ama tam başarılı olamadığım için önermedim. 2000 sürümünde yazıcıya çıktı alırken sorardı, tabi evde yazıcım olmadığı için deneyemedim. Farklı çözüm önerdim.

Değişmeyen yazıları aralarında değişecek yazılar için alanlar ekledim, Word'un form olanağını kullandım. Alanlar arasında Tab tuşu ile ilerleme yapabilirsiniz.

Deneyiniz belki kullanırsınız yada fikir verebilir.