modül görünmüyor ama makro çalışıyor ?

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
ekte gönderdiğim dosyada neler olduğunu bir türlü anlayamadım, modül yerine sayfa isimi olarak makro1 ve makro3 yazılmış orada birşeyler var? çalışma kitabı açıldığında "makroları devre dışı bırak" butonuna tıkladığımda ise bu çalışma kitabında devre dışı bırakılamayan bir makro var, virüs olabilir şeklinde bir uyarı aldım dikkatinize, ben sadece kodlar olamadan hücrelere yazılarak nasıl yapıldığını merak ettim, değerli üstadlarım bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
ekte gönderdiğim dosyada neler olduğunu bir türlü anlayamadım, modül yerine sayfa isimi olarak makro1 ve makro3 yazılmış orada birşeyler var? çalışma kitabı açıldığında "makroları devre dışı bırak" butonuna tıkladığımda ise bu çalışma kitabında devre dışı bırakılamayan bir makro var, virüs olabilir şeklinde bir uyarı aldım dikkatinize, ben sadece kodlar olamadan hücrelere yazılarak nasıl yapıldığını merak ettim, değerli üstadlarım bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Excel4 sürümü ile yazılmış makrolar bunlar. Tanımlanmış alan adlarına bakın.

.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Ayni kodları yeni bir sayfa oluşturup oraya yazmak istediğimde olmadı.
Bende hücrelerde excel4 makrosunu yapabilirmiyim?
Nasıl yaparım?:)

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın yurttas ilgilendiginiz icin tesekkur ederim, sayin Evren Gizlen konu benimde cok ilgimi cekti saniyorum, excel4 kurucaz :)