Msgbox kullanımı

Excel Vers. ve Dili
ms office 2002
arkadaşlar siteyi baya bir gezdikten sonra aradığımı bulamadım.Konu çok basit olacak ama yeni başladığım için nasıl olacağını bilemedim ve en uygun yerin burası olacağını düşündüm.Sorum şu;bir userform oluşturdum,onun içine bir buton ekledim ve bu butona basıldığı zaman benimle bilgileri içersin istedim.buraya kadar herşey tamam.ama ben yazıları alt alta yazmak istiyorum ancak o ise yan yana yazıyor bunun için örnek var mı acaba?birde yazmak istediğim yerlerin bazılarını kalın yapabilir miyim?bir mail eklesem link atanabilir mi?
Private Sub CommandButton2_Click()
MsgBox ("ErCev")
End Sub
örnek olarak programların about bölümündeki gibi birşey oluşturmak istiyorum.
private sub commandbutton2_click()
msgbox("yazan : ercev versiyon : 1.1.1.1 e-mail:abc@hotmail.com")
ilk kod u herkes biliyordur.ben ikinci yazdığım için sizden yardım istiyorum onu yazarken burda salladım.ben yazar onun altında versiyon onun altında da mail yazısın istiyorum..umarım anlatabilmişimdir.

Shot at 2007-07-12

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
yanıt

Böyle birşeymi.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
MsgBox "yazan : ercev" & vbCrLf & "versiyon : 1.1.1.1" & vbCrLf & "e-mail:abc@hotmail.com", vbInformation
End Sub

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Bu şekilde bir deneyiniz.

Sub Düğme2_Tıklat()
MsgBox "İstediğiniz" & Chr(10) & _
"böyle bir şey mi?" & Chr(10) & "sayın, ercev"
End Sub

Excel Vers. ve Dili
ms office 2002
üç anlatımda çok güzel olmuş.çok teşekkür ederim..istediğim verdiğiniz örnekler gibi idi..hatta fazlasını bile buldum diyebilirim linkten...elleriniz dert görmesin.çok sağolun tekrardan...