Merhaba,
Elimde bir dosya var, mükerrer işlemlere ulaşmak ve sadece mükerrer işlemler üzerinde tekrar işlem yapmam gerekiyor.
Ben sadece mükerrer olanları buldum ama mükerrerleri kurduğum formülde alt alta göremiyorum…
Yapmak istediğim
Aynı numarada olanları belirlemek ve bunları alt alta görüntüleyebilmek…
Ben d kolonuna 1 formül kurdum ama orada mesala, numara kolonunda 4 tane 885 numarası varsa x kolonunda 1’leri filtrelediğimde 3 tane 885 numarayı alt alta veriyor.
4 tane olan kayıdı aynı anda görebilmem gerekiyor.
Bu örnek bir data yapmak istediğim işlem 54000 satır kayıdı içermekte….
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
Tşk.
NOT= Ben bu siteye yeni kayt oldum. galiba yeni bir konu başlığı açtım. Mevdcut olan konu başlığı altından nasıl mesaj çekeceğim. bulamadım
Elimde bir dosya var, mükerrer işlemlere ulaşmak ve sadece mükerrer işlemler üzerinde tekrar işlem yapmam gerekiyor.
Ben sadece mükerrer olanları buldum ama mükerrerleri kurduğum formülde alt alta göremiyorum…
Yapmak istediğim
Aynı numarada olanları belirlemek ve bunları alt alta görüntüleyebilmek…
Ben d kolonuna 1 formül kurdum ama orada mesala, numara kolonunda 4 tane 885 numarası varsa x kolonunda 1’leri filtrelediğimde 3 tane 885 numarayı alt alta veriyor.
4 tane olan kayıdı aynı anda görebilmem gerekiyor.
Bu örnek bir data yapmak istediğim işlem 54000 satır kayıdı içermekte….
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
Tşk.
NOT= Ben bu siteye yeni kayt oldum. galiba yeni bir konu başlığı açtım. Mevdcut olan konu başlığı altından nasıl mesaj çekeceğim. bulamadım