slm kardeşler.ben küçük işletme sahibi bir esnafım ve elektrik,elektronik işleriyle uğraşıyorum.malzeme satışı ve işi komple kesip aldığımız zamanlar oluyor ve bu yaz dönemimde çok aşırı bir yoğunluk oluyor.benim müşterilerimin hesap takibini yapabildiğim bir excelde sayfası var ama ben bunu program yardımıyla yapmak istiyorum.her müşiteri için ayrı bir excel sayfası hazırlıyorum ve çok karmaşık oluyor.aslında çok basit bir iş ama ben program istiyorum...
program konusunda yardımcı olacak arkadaşların önerisini bekliyorum.pek bu konuda bilgim yok ve gerekirsede ücretini ödeyip sahip olmak istiyorum.
ekte benim hazırladığım excel örneği mevcut ama bunun yanı sıra ek özelliklerde olabilir.sizlerin önerisini vede yardımlarınızı bekliyorum...
program konusunda yardımcı olacak arkadaşların önerisini bekliyorum.pek bu konuda bilgim yok ve gerekirsede ücretini ödeyip sahip olmak istiyorum.
ekte benim hazırladığım excel örneği mevcut ama bunun yanı sıra ek özelliklerde olabilir.sizlerin önerisini vede yardımlarınızı bekliyorum...