Muhasebe programı...

Excel Vers. ve Dili
2003
S.aleykum arkadaslar... ben bu site ile tanisali daha 1 hafta bile olamadim ancak biraz göz attim gercektende cok degerli arkadaslarsiniz.. Yaptiginiz programlar gerçekten de takdire şayan. Aslında bu site ile tanismam muhasebe programı arayısı ile oldu. ben işyeri sahibiyim... musterilerimin hesaplarını tutmak için kendi çapımda excelde biraz bişiler karaladım ancak tatmin edici olmadı... siz biraz yardımcı olursanız sevinirim... size ön fikir olmasi için yaptıgım dosyayı ekte gonderiyorum..

Excel Vers. ve Dili
2003
Bu arada girdi sayfasindaki M=malzeme Kl=kilo K=kesme iscilik B= bükme işçilik eğer malzeme benim firmadan ise M hizasına 1, kilosu neyse K hizasına kilosu, Kesme işçilik varsa K hizasına 1, bükme işçilik varsa B hizasına 1, koyarak işlem yaptırıyorum... ayrıca malzmeye zam geldiğinde ve doların dalgalanmasında artis veya dusus toplam sonuca etki ediyor.. mesela musterinin 1000 ytl borcu var.. hesap kesim tarihinde 1000 ytl yi alıyorum.. 3 gün sonra zam geldiğinde ben hesabı görmüş olmama rağmen adam bana hala borclu çıkıyor... makrolar ile yapaya calıştım hiç bir programlama dili bilmiyorum ki yapayım..yardımcı olursanız sevinirim..