Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://dosya.web.tr/KGEPvO linkine pazar payı isimli bir dosya ekledim. Burada E sütununda bulunan yüzde değeri ekiş ise kırmızı ok. artı ise yeşil ok olsun istiyorum..Bunun koşullu biçimlendirme ve simge kümeleri altından yapılabileceğini biliyorum. Desteğniizi rica ederim.
SAYIN KENAN 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ İSE DOSYAYA ÇİFT TIKLAMADAN ÖNCE ŞİFTE BASILI TUTARAK DOSYAYI AÇ aLT+f11 TUŞU İLE KOD BÖLÜMÜNE ULAŞINIZ.
BURADAN MODÜL2 DEN 64 BİT OLAN KODUN ÖNÜNDEKİ TIRNAĞI KALDIR 32 BİT İN ÖNÜNE TIRNAK KOYUN
dOSYA OFİS 2010 DA YAZILMIŞTIR
Ofis2010 da a)Koşullu biçimlendirmeB)Yeni KURAL C) Kural türü seçiminden 1.sini seç e) Biçim stilinden Simge Kümeleri ve oradan da Simge stilinden İstediğini seç (oklar orada var)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.