Nakit Akış Tablosu

ErkanA

Banned
Merhaba,

Ornek dosyada nakit akış tablosu bulunmaktadır. Diğer excel dosyalarına Sql'den ilgili dataları çekiyorum. Diğer doyalar otomatik olarak güncelleniyor ve öyle olmak zorunda . Sorunum şu gün sonunda diğer excel dosyalarıma (örneğin banka bakiyeleri dosyama bir kod koysam ve günün tarihine göre bu tabloada ilgili gün hanesine değeri kopyalasa. Ertesi gün (Örnek bankalarla ilgili hücreler) makro tekrar devreye girse ve yine günün tarihine göre diğer dosyalardan ilgili gün hücre değerlerini kopyalasa dersem ayıp edermiyim :)

ErkanA

Banned
Arkadaşlar olumlu veya olumsuz bir cevabınız varmı ?. Herkese teşekkürler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Kodun yapmasını istediğiniz işlemi örnek veriler üzerinde anlatırsanız sorunuz daha anlaşılır olacaktır.

ErkanA

Banned
Ornek dosya uzerinde gerekli açıklamaları yaparak tekrar gönderiyorum. Tablodaki tüm sayfaları incelerseniz hepsinde gereken açıklamalar eklendi.

İlginize teşekkürler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
İlk sorunuzun cevabı için ekteki dosyayı inceleyin. Özet tablo ile ilgili sorunuza konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip üyelerimiz cevap verecektir.

ErkanA

Banned
Ufak bir sorun var. Kopyalamada son 3 satır gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim ve pivot table otomatik olarak veri yenilemiyor. Nasıl bir kodla veri yenilettirebilirim.

ErkanA

Banned
Bu arada böyle bir paylaşım ortamı sunduğunuz için emeği geçen tüm arkadaşlara ve tüm paylaşımcılara teşekkür ederim.

ErkanA

Banned
pivot tabledaki veri yenilem işini halllettim ama sipariş alacaklarındaki pivot tableda satır sayısı kadar nakit tablosuna nasıl kopyalacak onu çözemedim

Arkadaşlar. proğramsız excel formatında NAKİT AKIŞ TABLOSU arıyorum.
Elinde olan varsa gönderebilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler....

Bir de. yine proğramsız excel formatında (alacaklı faturalar-cari hesap- için)YAŞLANDIRMA TABLOSU arıyorum.
Elinde olan varsa gönderebilir misiniz.
Teşekkürler.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Bence, önce siz, arama yapmayı deneyin.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2002 (10.2701.262) TURKCE
ek yok

Merhaba,

Ornek dosyada nakit akış tablosu bulunmaktadır. Diğer excel dosyalarına Sql'den ilgili dataları çekiyorum. Diğer doyalar otomatik olarak güncelleniyor ve öyle olmak zorunda . Sorunum şu gün sonunda diğer excel dosyalarıma (örneğin banka bakiyeleri dosyama bir kod koysam ve günün tarihine göre bu tabloada ilgili gün hanesine değeri kopyalasa. Ertesi gün (Örnek bankalarla ilgili hücreler) makro tekrar devreye girse ve yine günün tarihine göre diğer dosyalardan ilgili gün hücre değerlerini kopyalasa dersem ayıp edermiyim :)
ek mi yok yoksa ben mi goremiyorum ?

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Arkadaşlar merhaba ben nakit akış tablosu arıyorum.şu an elimde dört tane var ama bunlar benim için yeterli değil.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim