Not ortalaması

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
arkadaşlar bizim okuldaki hoca ödev verdi excel kullanarak bi çalışma yapın diye biri bana yardımcı olabilirmi sitede bulamadım ama şöle bişi olcak not ortalamalarımın olduğu veya yıllık harcamaların falan buna benzer bişi lazım yardım edene şimdiden çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
sesimi duyan yok mu
basit bişi istiom bi excel örneği ama karmaşık olmayacak hoca anlamayacak lütfen yardım:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim:

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
İlk mesajın 16:51
İkinci mesajın 17:00

Bu 9 dakikada biri sana oturup baştan aşağı birşeyler yapmasını bekliyorsun.

sesimi duyan yok mu
basit bişi istiom bi excel örneği ama karmaşık olmayacak hoca anlamayacak lütfen yardım:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim:
Hoca anlamayacak, senin emeğin olmayacak birşeyler istiyorsun sanırım.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
arkadaşlar bizim okuldaki hoca ödev verdi excel kullanarak bi çalışma yapın diye biri bana yardımcı olabilirmi sitede bulamadım ama şöle bişi olcak not ortalamalarımın olduğu veya yıllık harcamaların falan buna benzer bişi lazım yardım edene şimdiden çok teşekkürler
Önce ne istediğinizi bileceksiniz...

Sonra yapamadığınız yerde araştırıp, soracaksınız.

...

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
o kadarkişi online umursayan yok bende bu sitede belki biri ilgilenir die düşünmüştüm

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Sitenin arama motorunu kullansaydınız yüzlerce örnek bulabilirdiniz.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
ne istediğimi yazdım işte mesela bir ailenin yıllık harcamaları buna benzer basit bi biçimde excel sayfası istiom
1. Önce forumu bir inceleyin. Soruların nasıl ve hangi aşamada sorulduğuna bakın.

2. Bu forum seviyeli ve kaliteli bir forumdur. Forumda her yaştan ve ummadığınız her makam ve meslekten insanlar var. Ona göre ifadelerinize dikkat edin.

3. Forum ayrıca, katılımcılardan imla ve yazışma kurallarına da azami düzeyde hassasiyet göstermelerini bekler.

4. Siz bir örnek dosya hazırlayıp, işe başlayın. Sonra takıldığınız veya yapamadığınız yerleri tek tek sorun.

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
Sitede aradım ama basit düzeyde birşey bulamadım yardımcı olusanız sevinirim gerçekten çok acil çok fazla vaktim yok..

Teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
Arkadaşlar bende exceli öğrenmeyi istiyorum ama şimdi vaktim yok teslim etmem lazım basit bir not ortalaması bulamadım sitede varsa yardımcı olursanız çok mutlu olacağım...

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aşağıdaki linki inceleyin.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=28968&highlight=ortalama

Özelikle Sn Ali ve Yurttas'ın önerilerinide mutlaka dikkate alın. Şunuda belirteyim büyük ihtimalle istediğinizi elde ettiğinizde bir daha forumada uğramayacaksınız. Genelde ödev için gelenlerin yaptığı uygulama budur.

Excel Vers. ve Dili
2003 versiyon Türkçe
çok saol levent kardeş