Merhaba ,Ödeme takip isimli bir user form yapmaya çalışıyorum .Ekteki dosyada yapmak istediklerimi anlattım .yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Sorularınızın ilk kısmını anlayamadım, örnek verilerle açıklayın. Listboxun userformu açıp kapatmadan güncellenmesi için ekle butonundaki kodların sonuna aşağıdaki satırı ilave edin.
Kod:
UserForm_Initialize
Sayıların çok küsüratlı gelmesini engellemek içinde sayfadaki F sütununda bulunan verileri yuvarlayın. Örneğin, F2 hücresine aşağıdaki formülü yazın.
Merhaba ,vba ile ilgili pek bilgim yok .sizin çalışmalarınızdan bulduğum kodları uyarlayarak bir çalışma yaptım (yani biraz korsan oldu kusura bakmayın )Fakat text boxlardaki rakam formatlarını ayarlayamadım özellikle textbox8 tarih olrak geliyor ve listboxa çift tıklama yapınca textbox8 e gelmesi gereken değer bazen gözükmüyor.Son olarak rakamları excel e aktarırken rakam formatında değil yazı formatında aktardığı için o rakamlarla işlem yapamıyorum.Ekte dosyayı yolladım yardım etmeniz mümkün mü?
ayrıca böyle bir site kurduğunuz için de elinize sağlık ,vba öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bilgilere ulaşabiliyoruz.tşk.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.