Öğrenci numarasına göre öğrencinin alması gereken kitapları listelemek

Excel Vers. ve Dili
2003
Öncelikle merhaba sayın excel üstadları..Önceden yapmış olduğum bir projede çok yardımcı olmuştunuz bu forumda. tekrar yardıma ihtiyacım oldu. bu sorunla alakalı birçok şey denedim makroları kurcaladım, döngüleri, formülleri ama bi çare bulamadım. Excelde yapmam gerektiği için zorlanıyorum zaten.

Gelelim mes'eleye;

Ekteki dosyanı 1. sayfasında öğrenci verilerimiz var. Öğrencilere verdiğimiz kitapları kitap adına göre + işareti ile takip ediyorum.

çalışmanın ikinci sayfasında öğrenci numarası yazan yere öğrencinin numarası yazıldığında, bir takım bilgileri çıkıyo, amaç alması gereken kitapların listesi listelemek ve yanında da aldı, almadı gibi durumunu belirtmek beni kurtarırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
kitaplar nerede onu göremedim hangi kitapları alması gerekiyor bu bilgi verirseniz yardım edeyim

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Lütfen forum kurallarına uymaya gayret edin. Konu başlıklarınızı sorunuzun içeriğini anlatacak şekilde belirleyin.

Excel Vers. ve Dili
2003
:))

Merhaba;
Tablodan anladığım kadariyle J1:DY1 aralığı kitap kodları yada kitap ismi ise eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Abi allah senden razı olsun valla süpersin. her soruna mükemmel çözüm buluyorsun. sen excel İLAHISIN gerçekten :))))))

bu forumu kuran ve yöneten arkadaşlara da teşekkür ederim.

Saygılar.

Başarılarınızın devamı dileğiyle...