okulum için yaptığım bir öğrenci takip programı var ana sayfada düşey ara ile yaptığım bir düzenek sayesinde ismini yazdığım öğrencinin bilgilerini ekrana çağırabiliyorum ancak;İsminde bir boşluk yada bir harf hatası varsa isim yok olarak karşımıza çıkıyor siz değerli arkadaşlar bunun için (arama yapmak) daha iyi bir fikir yada yöntem önerebilirmisiniz?
açılır kutu ile isimleri tıklayayım dedim açılır kutu içindeki isimler çok küçük görünüyor büyütemiyorum ve ayrıca boş hücreleride boşluk olarak gösterince yeterli verimi alamıyorum.Aklıma gelen öğrenci numarası ile aratmak.Ancak benim bilmediğim daha kolay bir yol olabilir düşüncesiyle önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
açılır kutu ile isimleri tıklayayım dedim açılır kutu içindeki isimler çok küçük görünüyor büyütemiyorum ve ayrıca boş hücreleride boşluk olarak gösterince yeterli verimi alamıyorum.Aklıma gelen öğrenci numarası ile aratmak.Ancak benim bilmediğim daha kolay bir yol olabilir düşüncesiyle önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.