extra5 ellerine sağlık ama keşke koruma koymasaydın. Bir şeyler öğrenebileceğimiz mükemmel bir sayfa yapmışsın ama kodlarını görüntüleyemiyoruz...
eğer istesem bunun şifresini kıracak olan kodları girerek işi halledebilirdim ben ama vigor hocamın bunu yollamasını daha uygun gördüm...
Arkadaşlar ben programı fikrinizi almak için yayınlamıştım, programa daha neler yapılır neler çıkartılır anlamında ama gördüm ki şifreyle daha çok uğraşılmış.. Tekrar indirirseniz 6A şubesinin ve vba kodlarının şifresinin açılmış halini görebilirsiniz.. ayrıca emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkür ederim..
Ama forumun üstadlarından yorum gelmemiş.. Ben bu programı buradan öğrendiklerim ve kendi bildiklerimi harmanlayarak günlerimi vererek yaptım.. Bilgilerinden yararlandığım üstadlarımın görüşleri önemlidir benim için.. saygılarımla..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.