Ölçüte göre sayfalardan veri alma

Excel Vers. ve Dili
yaptıklarım yapacaklarım tefarruattır.
acil yardım arkadaşlar

Kod:
=eğer(satırsay($a$2:$a2)>mak('kasa işlemleri'!$h:$h);"";indis('kasa işlemleri'!d:d;kaçıncı(satırsay($a$2:$a2);'kasa işlemleri'!$h:$h;0)*eğer(satırsay($a$2:$a2)>mak('kasa işlemleri'!$ı:$ı);"";indis('kasa işlemleri'!b:b;kaçıncı(satırsay($a$2:$a2);'kasa işlemleri'!$ı:$ı;0)))))
arkadaşlar bunu nasıl yan yana yazarız ama sonuç hata vermeden

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Kod:
=eğer(satırsay($a$2:$a2)>mak('kasa işlemleri'!$h:$h);"";indis('kasa işlemleri'!d:d;kaçıncı(satırsay($a$2:$a2);'kasa işlemleri'!$h:$h;0)*eğer(satırsay($a$2:$a2)>mak('kasa işlemleri'!$ı:$ı);"";indis('kasa işlemleri'!b:b;kaçıncı(satırsay($a$2:$a2);'kasa işlemleri'!$ı:$ı;0)))))
arkadaşlar bunu nasıl yan yana yazarız ama sonuç hata vermeden
Merhaba,

Kod:
=EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>MAK('kasa işlemleri'!$H:$I);"";EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>MAK('kasa işlemleri'!$H:$H);1;İNDİS('kasa işlemleri'!D:D;KAÇINCI(SATIRSAY($A$2:$A2);'kasa işlemleri'!$H:$H;0)*EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>MAK('kasa işlemleri'!$I:$I);1;İNDİS('kasa işlemleri'!B:B;KAÇINCI(SATIRSAY($A$2:$A2);'kasa işlemleri'!$I:$I;0))))))
İstediğiniz bu mu?

.

Excel Vers. ve Dili
Teşekkür ederim ilğin için ama yine hata veriyor anlamadım gitti bir türlü 1 haftadır bunu yapmak için uğraşıyorum ama olmuyor

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Teşekkür ederim ilğin için ama yine hata veriyor anlamadım gitti bir türlü 1 haftadır bunu yapmak için uğraşıyorum ama olmuyor
Örnek dosya eklermisiniz..

Kod:
=EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>BAĞ_DEĞ_SAY('KASA İŞLEMLERİ'!$H:$I);"";EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>MAK('KASA İŞLEMLERİ'!$H:$H);1;İNDİS('KASA İŞLEMLERİ'!D:D;KAÇINCI(SATIRSAY($A$2:$A2);'KASA İŞLEMLERİ'!$H:$H;0)))*EĞER(SATIRSAY($A$2:$A2)>MAK('KASA İŞLEMLERİ'!$I:$I);1;İNDİS('KASA İŞLEMLERİ'!B:B;KAÇINCI(SATIRSAY($A$2:$A2);'KASA İŞLEMLERİ'!$I:$I;0))))
Denermisiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
Kardeş bunu yaparsan beni işte bayram o zaman bana bayram olacak

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Kardeş bunu yaparsan beni işte bayram o zaman bana bayram olacak
Doğru anladıysam. KASA İŞLEMLERİ Sayfasındaki,

I3 hücresi

Kod:
=EĞER(EĞERSAY(D3;KOD!$C$7)>=1;EĞERSAY('KASA İŞLEMLERİ'!$I$2:I2;">0")+1;"")
H3 hücresi

Kod:
=EĞER(EĞERSAY(B3;KOD!$C$7)>=1;EĞERSAY('KASA İŞLEMLERİ'!$H$2:H2;">0")+1;"")
Formüllleri bu şekilde değiştirdikten sonra, 4. mesajda yazdığım formülü kullanarak denermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
cari hesap ekstresi

kardeş kod sayfasının kod bölümüne kodu yazdığım vakit o koda dahil kasa işlemleri cek senet sayfası ve alış satış dosyasındaki tüm verileri kod sayfasında toplamak istiyorum ve

kasa işlemleri sayfasının h ve ı hücresine bakar isen orada onlar görevini yapıyor ama kod sayfası görevini yapabilmesi için formül atmam lazım atıyorum ama kabul etmiyor hata veriyor

yani rapor gibi bişey istiyorum sayfalar raporu

ekteki dosyayı incelersen daha iyi olur

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
kardeş kod sayfasının kod bölümüne kodu yazdığım vakit o koda dahil kasa işlemleri cek senet sayfası ve alış satış dosyasındaki tüm verileri kod sayfasında toplamak istiyorum ve

kasa işlemleri sayfasının h ve ı hücresine bakar isen orada onlar görevini yapıyor ama kod sayfası görevini yapabilmesi için formül atmam lazım atıyorum ama kabul etmiyor hata veriyor

yani rapor gibi bişey istiyorum sayfalar raporu
Örneği kaydetmemiştim, eki kaldırmışsınız sanırım. Tekrar eklermisiniz.

Açıklamalarınızı dosya üzerinde ilgili hücrelerde ne yapılması gerektiğini anlatırsanız anlamam daha kolay olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
kardeş benim dosyam 2 olan örnek dosya ise ona benzeri bişey yapacagım yanlız sayfalar cok fazla 5 6 adet

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Kardeş örnek gönderdiğin dosyada depo daki dosyaları yapıyorsun bunda ise kasa işlemleri sayfası cek senet sayfasını ve kendi cek senet sayfasını düşünerek yaparsan sanırım bişey cıkacak ortaya
İSTERSEN MSN DE GÖRÜŞEREK CÖZÜM BULALLIM CEVAP VERMEMMİZ DAHA CABUK OLUR
askin_kadehi@windowslive.com

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Kardeş örnek gönderdiğin dosyada depo daki dosyaları yapıyorsun bunda ise kasa işlemleri sayfası cek senet sayfasını ve kendi cek senet sayfasını düşünerek yaparsan sanırım bişey cıkacak ortaya
İSTERSEN MSN DE GÖRÜŞEREK CÖZÜM BULALLIM CEVAP VERMEMMİZ DAHA CABUK OLUR
askin_kadehi@windowslive.com
msn ye gerek yok konuyu inceleyip sizi bilgilendiririm, yalnız imzanız yeni dikkatimi çekti, neden bu şekilde bir imza kullanma gerekeği duydunuz..

Excel Vers. ve Dili
msn ye gerek yok konuyu inceleyip sizi bilgilendiririm, yalnız imzanız yeni dikkatimi çekti, neden bu şekilde bir imza kullanma gerekeği duydunuz..
evet doğrudur 1 hafta dır bu soruma kimseden yanıt bulamadım evet ilk kez sen cevap verdin bundan dolayıda sana msn adresimi verem dedim oky bu programı pazartesine hazır etmeliyim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sorularınızı örnek dosya ile açık bir şekilde anlatırsanız muhakkak bir cevap. alırsınız..

Örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu mu?

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık buna kasa sayfası varya cek senet sayfasını kendi cek sayfasını ve alış fişleri satış fişlerinide eklermisini bunların içerisindenden seçsin yani kasa sayfası cek sayfası fişler sayfasındaki dosyaları kod yazıldığında seçip rapor edecek yani cari hesap ekstresi gibi

Excel Vers. ve Dili
sorularınızı örnek dosya ile açık bir şekilde anlatırsanız muhakkak bir cevap. Alırsınız..

örnek dosyayı incelermisiniz. Istediğiniz bu mu?

.
kardeş ellerin dert görmesin güzel olmuş ama ekte gönderdiğim dosyayı bi incelermisin tam almammışta

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
kardeş ellerin dert görmesin güzel olmuş ama ekte gönderdiğim dosyayı bi incelermisin tam almammışta
Tam olarak anlayamadım maalesef,

burda zaten mustafa kasırganın ödeme yaptığını görünüyor ama kime ödemiş onuda kasa sayfasından alacak a 3 sutuna bakarmısın kasa sayfasında ve aldığı da a4 sutuna bakarmısın
A3 hücresinde konu ile ilgili bir değer göremedim.

kardeş bura kasa sayfasından yapmışsın bu kod sayfası sadece kasa sayfası değil kasa çek-senet kendi çek senet alış fişleri satış fişleri sayfasının dökümanı lazım bana
Diğer sayfaların şablonu ile kod sayfası şablonu benzer değil hangi sütunlar hangi hücrelere gelmesi gerekiyor..

.

Excel Vers. ve Dili
Tam olarak anlayamadım maalesef,

A3 hücresinde konu ile ilgili bir değer göremedim.

Diğer sayfaların şablonu ile kod sayfası şablonu benzer değil hangi sütunlar hangi hücrelere gelmesi gerekiyor..

.
kardeş senden isteğim cek sayfasına girdiğinde kod bölümüne zaten kodlar mevcut yerler gelecek açıklama yerine ise sayfanın yan tarafına doğru gidersen orda açıkmaa demişim tutar da zaten aynı cekin girişini çıkışını düşün öle yap sende isteğim diğerini ben yaptimda sadece bana cek kendi cek ve sentlerimiz dosyasının içerisinde de arasın bulsun yazssın kasa safyası gibi aynın

kardeş ekteki dosyadaincelermisin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
kardeş ekteki gönderdiğim dosyayı incelermisin zana zahmet

Excel Vers. ve Dili
exzel kardeşler merhaba az kaldı bitmek üzere lütfen yardımcı olun bitirim şu programı lütfen