örneğe bir bakar mısınız?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
arkadaşlar ekteki excel tablosunda kurs bitiş tarihi sütunundaki hücreler o anki gündeyken satır yeşile dönüyo. ama o gün geçince tekrar satır beyaz oluyo. ayın 15 i olan satırlar yeşil. ayın 16 sı olduğunda da o satırın yeşil kalmasını sağlamak istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Öncelikle sitenin arama kısmında "örneğe bir bakar mısınız?" adı altında arama yaptırın.
Muhtemelen hiçbir sonuç bulamayacaksınız.
Nedeni ise bu tür başlık tüm sorular için geçerlidir. Düşünün ki tüm soru sahipleri sizin gibi davrandı o zaman bu sitede düzenden söz edilemezdi.
Kısaca soru başlığınızı;
"Belirli kriter için belirli alanda koşullu biçimlendirme" şeklinde yada daha uygun bir isimle değiştirirseniz cevabınız hazır.

Not: Biraz zaman ayırıp forum kurallarını okursanız daha donanımlı bir forum üyesi olursunuz.

İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
teşekkürler uyarınız için sonradan değiştirmek istedim ama sadece içerik değişiyor başlığı değiştiremedim o yüzden.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Moderatör arkadaşlardan birine mesaj atarsanız yardımcı olur.

Excel Vers. ve Dili
MS 2007 Turkçe
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var; Mesala A1 hücresine 10 A2 hücresine 5 yazdım. Ve bu değerler gözükmesin ben A1 e 5 yazınca 10 la çarpıp 50 A2 ye 7 yazınca 7 ile çarpıp 35 olsun istiyorum. Nasıl olacak bu?

Çok acil lütfen