DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Dosyanız ekte.sorum ekli dosyada,umarım yardımcı olursunuz.
Böyle bir şey mi?Sonuç itibarıyla istenilen bilgilere ulaşılabiliyor ama ben ikinci bir iş veya formül yazmadan özet tablonun tablo alanlarında yapılacak bir ayarlama ile belirtilen işlem olup olmadığını öğrenmek istiyorum. mümkünse (mümkündür ama nerde !!) özet tablo alanları içinde yapılmış halini görmek istiyorum.
sorum ekli dosyada,umarım yardımcı olursunuz.
Sonuç itibarıyla istenilen bilgilere ulaşılabiliyor ama ben ikinci bir iş veya formül yazmadan özet tablonun tablo alanlarında yapılacak bir ayarlama ile belirtilen işlem olup olmadığını öğrenmek istiyorum. mümkünse (mümkündür ama nerde !!) özet tablo alanları içinde yapılmış halini görmek istiyorum.
Sayın metinozlu,evet istediğim böyle bir şey bakiye ve formüllerin nasıl yazıldığını belirtirseniz öğrenmiş olurum.
Sy yurttas hocam resimli açıklama için teşekkürler fakat kusura bakmayın biraz acemilik var ben Pivot table yapmasını az cok biliyorum ve sizin anlatımınızı ben başka bi şeyde denedim fakat sıralamada yanlış yaptım sanırım. Benimde excel ingilizce .Sayın metinozlu,
Bu yazdığınız mesajlarda ben bir teşekkür veya bir rica / lütfen sözcükleri bulamadım.
Burada yanıt veren kişilerin tek beklentisi bir teşekkürdür.
Lütfen bunu ihmal etmiyelim. Etmiyelim ki; arkadaşların şevki kırılmasın.
Neyse. Konu ile ilgili açıklamaları ekli dosyada bulabilirsiniz.
.