Özet Tabloda Combo Boxlar?

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Özet Tablom İle Sql Database Den Data Aliyorum. Kolon BaŞliklarindakİ Kombolar Bazen Kutudan SeÇmelİ Bazen De Fİltre Şeklİyle Gelİyor. Bunun Neden BÖyle OlduĞunu Anlayamadim, Yardim İÇİn TeŞkkÜrler.
Ayrica
Özet Tabloda Toplam AldirdiĞimizda Toplam Satiri Altta Çikiyor (Üstte Çikamazmi) Üzerİnde De İsİm DeĞİŞİklİĞİ Yapilamiyor. DeĞİŞİklİk Yapilamazmi?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Özet Tablom İle Sql Database Den Data Aliyorum. Kolon BaŞliklarindakİ Kombolar Bazen Kutudan SeÇmelİ Bazen De Fİltre Şeklİyle Gelİyor. Bunun Neden BÖyle OlduĞunu Anlayamadim, Yardim İÇİn TeŞkkÜrler.
Ayrica
Özet Tabloda Toplam AldirdiĞimizda Toplam Satiri Altta Çikiyor (Üstte Çikamazmi) Üzerİnde De İsİm DeĞİŞİklİĞİ Yapilamiyor. DeĞİŞİklİk Yapilamazmi?
Filtre şekliyle gelmemesi için menüdeki Veriler sekmesinden Filtre Uygula seçeneğini pasif yapmalısınız.Böylece verileriniz normal bir tabloymuş gibi gözükecek.

Özet tabloda seçenekleri var,O ismi değişmeyen menülere çift tıkladığınızda ad değiştir bölümünden istediğiniz ismi verebilirsiniz.Toplamı da yine satır alanı,veri alanı ...gibi seçeneklerden uygun olanı aktif hale getirerek biçimlendirebilirsiniz.Ama toplamın üstte olması pek hoş gözükmez.Alternatif olarak yan tarafta toplam alabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Bu Ne Hiz. Çok TeŞekkÜrler