Özet Tabloda Veri Yeniliyemiyorum

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Merhaba Dostlarım

Kısa bir süre önce Office 2007 ye terfii ettim ve süper bir versiyon olduğunu gördüm. Özet tablolar ile çalışmaya başladığımda maalesef fıtık oldum. Çünkü datayı oluşturduktan sonra Özet tabloyu yapıyorum ve çok güzel çalışıyor . Fakat data sayfasına girip yeni veriler girip daha sonra özet tabloya geçip yenile dediğimde maalesef eklediğim yeni verileri özet tabloya eklemediğini gördüm. Çok uğraşmama rağmen olmadı beceremedim. Eğer bir bilen varsa lütfen bana yardım ederse çok sevinirim.
Teşekkürler

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Excelde özet tablo oluşturmak için menüye girdiğinizde ve tablonuzu oluşturmaya başladığınızda excel otomatik olarak sayfadaki dolu hücreleri kendi seçer. Siz bu esnada bu alana müdahale edebilirsiniz. Örnek olarak verileriniz "Sayfa1" "A-E" sütun aralığında ise özet tablodaki "Aralık" kısmına "Sayfa1!$A:$E" şeklinde belirtirseniz özet tablo satır sayısını geniş tutmuş olursunuz. Bu işlemden sonra veri güncelle dediğinizde yeni eklediğiniz satırlarda otomatik olarak tablonuza eklenecektir.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
GÜnaydinlar Hocam

Öncelİkle Kusuruma Bakmayin Hafta Sonu İŞ Yerİnende OlmadiĞim İÇİn Cevabinizi Okuyamadim Ancak Şİmdİ Okudum.
Hocam Offİce 2007 Ye GeÇtİm O YÜzden Bocaliyorum. DedİĞİnİzİ Yaptim Fakat Bana "verİ KaynaĞi BaŞvurusu GeÇerlİ DeĞİl" Dİye Bİr Hata Verİyor. İŞİn Çok İlgİnÇ Yani Sİtemİzden İndİrdİĞİm Bazi Özet Tablolu Dosyalarda GÜncelleme Yapiyor. Ama Kendİmİn Yapmaya ÇaliŞtiĞim Tabloda Yapmiyor. Sankİ Bİr Yerde KÜÇÜk Bİr Hata Yapiyorum. Veya Excelİn Özet Tablolar İle İlgİlİ Bİr Ayari Farkli Tam Anlamadim. Eskİ Versİyonda YaptiĞim İŞlemİn Aynisini Yapiyorum Oluyor Ama 2007 De Beceremİyorum Çok İlgİnÇ.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Excelin 2007 versiyonu konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Umarım bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlar.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Çok teşekkür ederim hocam iyişallah bir bilen çıkarda öğreniriz. Öğrenmenin yaşı olmaz derlerya işte benim halinde öyle öğrenmek yaşa bakmıyormuş