olmayanı bul ve renklendir

• Konbuyu başlatan İhsan Tank
  • Başlangıç tarihi
İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba arkadaşlar istediğim olmayan rakamı bulması ve renklendirmesi örnek ekliyorum

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

1 den başlayarak ilerleyen sayıların arada olmayanları bulup B sütununa yazdırmak mı istiyorsunuz. Eğer bu ise renkledirmeyi nerede yapacaksınız.

.

İ

İhsan Tank

Misafir
hocam o satır renklenebilir veya yan hücreyi yani
a sayı b olmayan c renkli hücre olabilir

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Benim anlamadığım da bu. Olmayan bir değerde hangi satır renklenecek. Bana mantıksız geldi yada o kısmı anlayamadım.

B1 hücresine yazarak alt satırlara kopyalayın.

Kod:
=EĞER(A1="";"";EĞER(EHATALIYSA(KAÇINCI(SATIR();A:A;0));SATIR();""))
İstediğiniz bu değilse olması gereken değerleri manuel hesaplayın ve tablo üzerine yazarak dosyayınızı tekrar ekleyin.

.

İ

İhsan Tank

Misafir
hocam teşekkür ederim verdiğiniz formülü hem hücreye hemde koşullu biçimlendirme kısmına yapıştırdığımız zaman hem boyuyor hemde sayıları buluyor
çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
sorunun çözülmüş halini küçük bir tablo olarak ekleyebili misin?

aslında forum yöneticileri tüm sorunların çözülmüş hallerini bir bir excel sayfaları olarak arşiv kısmında silinmeyecek şekilde biriktirseler çok güzel olacak.

forumu inceliyorumda güzel şeyler ortaya çıkıyor, ancak eski dosya eklentileri zamanla silinmiş.

İ

İhsan Tank

Misafir
sorunun çözülmüş halini küçük bir tablo olarak ekleyebili misin?

aslında forum yöneticileri tüm sorunların çözülmüş hallerini bir bir excel sayfaları olarak arşiv kısmında silinmeyecek şekilde biriktirseler çok güzel olacak.

forumu inceliyorumda güzel şeyler ortaya çıkıyor, ancak eski dosya eklentileri zamanla silinmiş.
öncelikle site yönetimini bununla suçlamayınız site saldırıya uğradığı için bu şekilde açıklama aşağıda

LÜTFEN DOSYA İNDİREMİYORUM DİYE MESAJ GÖNDERMEYİN!!!.
06/11/2008 öncesi dosyalar arşivden silindi.
Konu ile ilgi açıklama için: http://www.excel.web.tr/f53/foruma-tekrar-merhaba-t57884.html

dosya ektedir.

Ekli dosyalar