OptionButton yardımı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
option buttonun tıkladığımda ilgili sayfanın bir hücresine birşey yazmasını istiyorum mesela : optionbutton a tıkladığımda sayfa1 in a2 hücresine "geldi" yazmasını istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim belki biraz saçma oldu ama bir türlü yapamadım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
arkadaşlar zanınızı almayayım hallettim kusura bakmayın

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
option buttonun tıkladığımda ilgili sayfanın bir hücresine birşey yazmasını istiyorum mesela : optionbutton a tıkladığımda sayfa1 in a2 hücresine "geldi" yazmasını istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim belki biraz saçma oldu ama bir türlü yapamadım
aşağıdaki gibi dener misiniz?
Kod:
Sub optionbutton1_Tıklat()
If optionbutton1 = True Then
Sheets("Sayfa1").Range("A1") = "geldi"
End If
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
sağolasın cellchuc arkadaş fakat bir şey daha sora bilirmiyim userformumda iki adetde checkbox var bunlarda seçiliyken sayfanın ilgili hücresine değerler atıyor fakat seçili değilken değerlerin silinmesini istiyorum nasıl yapabilirim acaba yani o hücrenin boş olmasını istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
sn. ipkins;

kodu aşağıdaki gibi yazabilirsiniz. ekteki dosyayı inceleyiniz, sanırım istediğiniz böyle bir şey.

Kod:
Private Sub CheckBox1_Click()
If CheckBox1 = True Then Sheets("sayfa1").Range("a1") = "excel.web.tr"
If CheckBox1 = False Then Sheets("sayfa1").Range("a1") = ""
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
tam manasıyla buydu arkadaşım ellerin dert görmesin bilgin herzaman daim olsun bu vakitte zaman ayırdığın için teşekkürler