Ortak giriş yapılan excel dosyası

Excel Vers. ve Dili
excel2003,Türkçe
Merhaba Hocam,
Diyelim ki, 3 sayfalı bir excel çalışma kitabı var .Ali adlı kişi 2. sayfanın A1 hücresine bir şeyler yazdı, dosyayı kaydetti ve kapattı. Sonra Ersin adlı kişi dosyayı açtı ve 3. sayfanın A1 hücresine bir şeyler yazdı, kaydedip kapattı. Bir başkası dosyayı açtığında 1. sayfada giriş sırasına göre ali ve ersinin yazdıklarını aynen gorebilsin (nasıl görebilir ?)
ali ve ersinini kayıtları tamamen birbirinden bağımsız.bu işlemler esnasında ali veya ersin herhangi bir hücrede düzeltme yaparsa onunda sayfa bire yansıması gerekmekte .veya alı kullanıcısı kendı sayfasından a2 ye girmiş olduğu veriyi sildi bu işlemde 1.sayfada gözükmeli böyle bir excel çalışma sayfasını nasıl yapabilirim.

Yardımlarınz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
valla çok zor bi soru olmuş ama eminim burda onu çözücek ustalar vardır, banada böyle bi çalışma lazım ofis içi yazışmalarımızı takip amaçlı ahmet işlerini kendine ait ahmet sayfasına yazıcak mehmet kendi saydasına ama dosya tek olucak herkes aynı anda ilgili sayfalara bilgi girişi yapıcak özet sayfada ise günlük iş akış listesi kendiliğinden oluşacak böyle bişi mümkünmüdür acaba?

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Açıklamalarınızdan dosyayı paylaşıma açmanız ve soruna göre düzenlemeniz yeterli gibi görünüyor.

Excel Vers. ve Dili
excel2003,Türkçe
Necdet hocam ,

eksik anlatım vardı dolayısıyla problem net anlaşılmıyordu düzeltim. tekrar bir cevap yazmanızı rica ederim.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Değişiklikleri İzle seçeneği sizin işinizi görür gibi geliyor bana.