ortak klasöründeki dosyanın güncelleme(reflesh)olması

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
ortak kullanıma açtığım bir dosya üzerinde 2 yada daha fazla kullanıcı aynı anda işlem yapıyor.
bu işlemleri anında görebilirmiyiz.
yada dosyayı anında güncelleyebilirmiyiz.?=
bu konuda yol göstermenizi rica ediyorum.
kolay gelsin.
.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Paylaşılmış dosyayı, araçlar-çalışma kitabını paylaştır-gelişmiş sekmesindeki ayarlar ile seçeceğiniz sürede otomatik güncelleyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
Levent Hocam,öncelikle ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.aynen sizin dediğiniz gibi yapıyorum fakat benim aradığım şey,başka bir kullanıcı dosyada değişiklik yapınca diğer kullanıcı değişen veriyi son haliyle görmesini sağlayacak bir uygulama.mesela 2 kullanıcıdada dosya açıkken bir kullanıcı A1 hücresindeki değeri 100'ken 20 yaptığında diğer kullanıcı bu değeri hala 100 olarak görüyor.buda bizim için büyük sıkıntı.eğerki buna uygun bir macro varsa,butona atayıp butona bastığımda açık olan tüm kullanıcılar bu hücredeki değeri 20 olarak yani güncel haliyle görebilme şanşları varmı.
ilginiz için şimdiden sonsuz teşekkürler.
Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
değerli Hocalarım,arkadaşlar konuyla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşmış değilim.
acaba dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştığım konuyu net olarak anlatmadığımı düşünüyorum.
tam olarak istediğim şey,tazele butonu koymak istiyorum.
değerli hocam levent bey'in dediği şekilde otomatik güncellemiyor.belkide userform üzerinde çalıştığım için olabilir.
yardımlarınıza ihityacım var.
şimdiden teşekkürler.
kolay gelsin.