- Excel Vers. ve Dili
- 2007tr
Daha önce sizlerin sayesinde hazırlanan bir rezervasyon tablosuna ek birkaç şe istiyorum mümkün olurmu bilmiyoru?
İlk olarak oda lar hepsi aynı renk otomatik olark bir oda açık gri bir oda beyaz olursa yanlış satıra rezervasyon almayı önleriz diye düşünüyorum ama bu renklendirmeye kara liste deki gibi değilde üzeri manuel dolgu aypılabilecek şekilde olmalı...
Rezervasyon tablosunun sol üst kısmına bir resim yapıştırdım , oraya onu tablo olark oda numaralarının üstüne ekelemek istiyorum ve o tablo o gününn satırlarındaki odaların durumunu göstersin istiyorum bu mümkünmü?
o gün kaç oda dolu kaç oda rezerve kaç oda boş
ilk rezervasyon aldığım satıra dolgu yapmıyorum
rezervasyonuna 2 gün öncesainden kesin teyit aldığım kişiler i yeşile boyuyorum
gelip konaklamaya başlayanları ise maviye boyuyorum
bunları örnek olark tabloda işaretledim
rezervasyon tablosuna kaymak istediğim tabloyu resim olarak ekledim...
umarım anlatabilmdir...
İlk olarak oda lar hepsi aynı renk otomatik olark bir oda açık gri bir oda beyaz olursa yanlış satıra rezervasyon almayı önleriz diye düşünüyorum ama bu renklendirmeye kara liste deki gibi değilde üzeri manuel dolgu aypılabilecek şekilde olmalı...
Rezervasyon tablosunun sol üst kısmına bir resim yapıştırdım , oraya onu tablo olark oda numaralarının üstüne ekelemek istiyorum ve o tablo o gününn satırlarındaki odaların durumunu göstersin istiyorum bu mümkünmü?
o gün kaç oda dolu kaç oda rezerve kaç oda boş
ilk rezervasyon aldığım satıra dolgu yapmıyorum
rezervasyonuna 2 gün öncesainden kesin teyit aldığım kişiler i yeşile boyuyorum
gelip konaklamaya başlayanları ise maviye boyuyorum
bunları örnek olark tabloda işaretledim
rezervasyon tablosuna kaymak istediğim tabloyu resim olarak ekledim...
umarım anlatabilmdir...
Ekli dosyalar
-
21.7 KB Görüntüleme: 170