otomatik çalışan makroları çalıştırma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba,

benim bir excel dosyasındaki makroları bir makro ile çalıştırmam gerekiyor.Ancak "Application.Run" işe yaramıyor, çünkü makroların isimleri gözükmüyor..

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
a,b ve c isminde makrolarınızın olduğunu varsayalım.
Bunları sırası ile çalıştırmak için aşağıdaki kodları kullanmak gerekir.
Kod:
call a
call b
call c

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
cevap

Yanıtınız için teşekkür ederim ama "call" komutu da işe yaramıyor ne yazıkki..Ben çalıştırmak istediğim dosyadaki modülleri ve bu modüller içerisindeki prosedürleri görebiliyorum ancak bu prosedürleri "call" komutu ile çalıştırmaya çalıştığım zaman "Sub or Function not defined" msjını alıyorum..

Bu durumda ne yapabilirim acaba?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Makrolarınızı çalışma sayfasındaki modüllere yazdıysanız call komutu ile çalıştıramazsınız.:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Bu durumda yapabileceğim birşey var mı?Mesela o sayfadaki makroları bir başka modüle kopyalasam olur mu?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Bu durumda yapabileceğim birşey var mı?Mesela o sayfadaki makroları bir başka modüle kopyalasam olur mu?
VBA editörünü açın insert ==> modüle tıklayın ve yeni bir modül açılacaktır.
Çalışma syfasının kod bölümündeki modüllere yazmış olduğunuz makroları oradan keserek bu yeni modüle yapıştırınız.:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Çalıştımak istediğim makrolar privatesub şeklinde yazılmış, bu yüzden hata aldığımı düşünerek private kısımlarını kaldırdım ama buna rağmen cevap alamadım..help kısmında references dialogbox tanımlayın falan diyo ama onunda nasıl yapıldığını bilemiyorum..