Otomatik Güncellenen Değere Göre Resim Değişsin

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2026 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-02-2026
Cehalet ne kötü şey, 2 gündür siteden bütün örnekleri indirip uğraşmama rağmen ekte bulunan dosyada yapmak istediğimi bir türlü beceremedim. Çok kolay olduğu düşüncesindeyim ama bilmeyince olmuyor. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Açıklama dosyada mevcuttur.

Ekli dosyalar

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
26-02-2026
Zaten 2 gündür bunlarla uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim. Benim yapmak istediğim şekilde yardım ederseniz çok sevinirim.

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
26-02-2026
Üstadlar pek ortada görünmüyor, yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
26-02-2026
Emeğiniz için çok teşekkürler hocam, ancak bunu butonsuz yapma şansımız yokmu? Çünkü benim yaptırdığım hesaplamalara göre analiz sayfasındaki oran değişecek ve güncel sayfadaki resim olumlu olup olmadığı otomatik güncellenerek göstericek. Birde hazırlamış olduğunuz çalışmada butona basınca çok fazla perdeleme yapıo excel, sanırım buda çok fazla olasılık hesapladığı için doğru mu?

Son olarak analiz sayfasındaki oran C45 de olacaktı sanırım C3 e çektiğiniz için sürekli resim 3 gösteriyor.

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
26-02-2026
Sayın ozgretmen,

Üzerinde uğraşırken bi sıkıntı daha çıktı. Formüller resmin geleceği bölümün üstünde kalan tüm birleşik hücreleri de bozuyor. Dolayısı ile bütün düzeni karıştırıyor. Tüm aramaları ve işlemi Resim sayfasında yapsa sonucu bulduktan sonra Teklif Sayfasına sadece resmi getirse mümkünmü acaba?

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Sayın yurttaş'ın örneklerinde zaten istediğiniz şekilde uygulama var idi.Onu sizin dosyanıza uyarladım.iyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

Barfly

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
26-02-2026
Sayın ozgretmen değerli vaktini ayırdığınız için çok teşekkür ederim, çalışmamı bitirmeye az kaldı, aslına bakarsanız bir sorunum daha var konu açtım ama sanırım kimsenin incelemeye vakti olmadı, bakabilirseniz çok sevinirim

http://www.excel.web.tr/f50/kosula-gore-belli-sat-rlar-gizleme-t60931.html