Otomatik silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse varmı
Herkese iyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu bu kadar değerli bir sitede

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
. . .

Biraz daha açıklama gerekli.

G sütununa en son girilen değeri, A sütunundan mı silecek. Yoksa
Kod her çalıştırıldığında, G sütunundaki A sütununda eşleşen satırları mı silecek.

Satır mı silinece, eşlesen veri mi silinecek ?

Raf yok diye nereye yazacak.

. . .

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
şimdi ilğin için teşekkür ederim arkadaşım G sütununa yazdığım değerler birer malzeme adları(referanslar)aynı malzemeden 1 den fazla olduğu için referanslar alt alta tekrarlanabiliyor onu söyleyeyim. A sutunu firmama gelen malzemeleri yazıyorum (otomatik barkodla okutuyorum) Benim stoklarıma girmiş oluyo bunlar A sutununa baktığımda benim raflarımda olan malzemeleri görmüş oluyorum. Malzemeleri rafdan alacağım zaman kaç adet alacaksam o kadar barkod okutacağım yani bunların cıkışını yapıyo oluyorum.Yenile diye bir butonlada G de olanlar hem G den hemde A dan en üstden başlayarak silinmesi gerekir özellikle A da en üstden başlaması gerekir rafda ilk gelen ilk çıkar mantığı olması için. Şimdi eğer G ye yazdığım referans A da yok ise yenile dediğimde bana BU MALZEME RAF'TA YOK mesajı veya uyarısı vermesi lazım tabi hanği malzemeler yosa bunların G den silinmemesi gerekir ki ben göreyim hanği malzemeler işde arkadaşım benim isdediğim tam olarak bu tabi böyle bişey olabilirmi bilmiyorum ama bildğim tek şey varsa Excelde yapılamıyacak bişey YOK
İyi çalışmalar..İlğin için ALLAH razı olsun böyle bişey olmuyosada canın sağolsun

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
. . .

Kod:
Sub kod()
Application.ScreenUpdating = False
gson = [g65536].End(3).Row
ason = [a65536].End(3).Row

For i = gson To 3 Step -1
For a = 3 To ason

If Cells(i, "G") = Cells(a, "A") Then
msj = Cells(i, "G")
Range("A" & a & ":B" & a).Delete
Range("G" & i & ":H" & i).Delete
Else
End If

Next a
Next i
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox " B İ T T İ "
End Sub
. . .

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşım allah razı olsun ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat benim aynı tablo üzerinde ihtiyacım olan şeyler var bana yardımcı olursan çok sevinirim yapmak isdediklerimi tabloda belirtdim ve kendim manuel bişeyler yaptım olmasını istediğim ğibi fakat sizlerin tecrübeleriyle bu tabloyu istediğim hale getirebilirmiyiz tabi böyle bişey mümkün ise yada tabloda anlattıklarımı senin önerilerinle bişeyler yapabilirmiyiz gerçi yapamasak bile canın sağolsun yinede bu sitedeki bilğiler olsun sizin yardımlarınız ve çözümleriniz başka hiçbir sitede yok herşey için tekrar teşekkür ederim herkese bu siteyi öneriyorum
iyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
arkadaşlar kusura bakmayın nasıl soracağımı bilmediğimden buraya yazıyorum.m2 hücresine formul yazıyorum sonucu verip formulü siliyor.kafayı yiyeceğim.yardımcı olun lütfen

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba((HELP HELP))

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Raf stok kapasitesi

Merhaba arkadaşlar sitede benim sorunuma çözüm bulabilecek hiçbir arkadaş yokmudur acaba.Yada bana daha değişik bir önerisi olan Herkese iyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...