Otomatik Süzgeç Excel 2007'de Nasıl

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar çok önemli ve acil sorunum var.Excel 2007'de bir sütünda alt alta çok sayıda veri var ve bu verilerden bazıları tekrarlanmış mükerrer yinelenen veriler ben hangi işlemi yapmalıyım ki bana aynı sütunda yinelenen verileri alt alta göstersin.Forumda nette her yerde araştırdım ama bulamadım eski versiyona göre açıklanmış anlamadım otomatik süzgeçten bahsedilmiş ama ben öyle bir menü bulamıyorum office excel 2007'de.Lütfen acil yardımlarınız bekliyoum arkadaşlar.Yardımcı olacaklar çok ama çok teşekkür ederim.Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Verilerinizi o sütuna göre sıralarsanız aynı değerler alt alta gelecektir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Janveljan ilgin için çok teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var elimde 2000 küsür müşteri kodu var ben B sütununda müşteri kodlarını sıraladığımda aynı veriler alta alta gelecek ama ben o kadar veriyi nasıl tek tek kontrol edip aynı veriler alt alta gelmiş tespit edeceğim bu hem çok zaman alır hem gözden kaçırdıklarım olur hem de sağlıklı bir eleme olmaz:(Ben bence excelden çok imkansız bir şey istiyorum ama keşke öyle bir özellik olsaydı excelde:(yani bana b sütunundaki bir müşterinin kaydı 3 defa girilmiş onları bana ayıklayarak seçseydi ve gösterseydi ama malesef yok :(Bir de excelde profesyonel değilim şayet sorunuma bir çözüm varsa ki bence yok hiç sanmıyorum cevap verirseniz açıklamalı olarak çok sevinirim inanım benim için o kadar önemli ki anlatamam.Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Bu dediklerinizi yapmak excelde çok basit isterseniz siz örnek bir dosya ekleyin onun üzerinden anlatmak kolay olur.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Janveljan ekte örnek dosyayı gönderdim.Orada B sütununda aynı veriler var ama benim çalışmam gereken orjinal dosyada onun gibi binlerce veri var bana örnek dosyadan hareketle aynı verileri tespit işlemini nasıl yapabileceğimi gösterirseniz inanın çok mutlu olacağım.Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim inanın durum çok önemli.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar Excel 2007 kullanıyorum ve şimdi keşfettim Excel 2007'de veri menüsünde yinelenenleri kaldır bölümü var oraya tıkladığımda 8 tane yinelenen veri belirledi doğru ama hangileri yinelenen veriler göstermiyor direk kaldırıyor nasıl yinelenen verileri görebilirm o 8 tane yinelenen verilerin hangisi olduğunu nasıl görebilirim lütfen yardım.Yardımcı olacaklara çok ama çok teşekkür ederim.Sağolun.