Out of memory uyarısı

Herkese merhaba ekte gönderilen çalışmada excelin kod düzenleme sayfasına girip kapattıktan sonra excelide kapatınca out of memory adında bir uyarı çıkıp hata veriyor sorun hakkında yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler proğram açılınca excel sayfalarına gelmek için excel yazılı butona basın

Son düzenleme:
Arkadaşlar çalışma ektedir. sorunu sade olmarak tekrar edeyim çalışma sayfasını açıp kod sayfasına giriyoruz kod sayfasını kapatıp çıktıktan sonra exceldende çıkınca değişiklikleri kaydetme dersek out of memory uyarısı geliyor

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın robot,

Çok detaylı incelemedim ama ilk gözüme takılan, kayıtsız çıkmak istediğiniz anda, kodlarınız arasındaki Sheets("Veri").Save kodunun hataya neden olduğunu sanıyorum.

Sayın Sertkaya kod sayfasından otomatik kayıt ile ilgili kodu çıkardım ancak gene kaydetmeden kapattığımda aynı uyarıyı veriyor arkadaşlar kamu kurumunda işlerimizi kolaylaştıran bu küçük çalışmalarla iş yapmaya çalışıyorum oda hata verince uzun zahmetli yollardan işimizi görmek zorunda kalıyorum bu anlamda işimiz şahside değil aslında yardımcı olursanız çok sevinirim