Outlook Notlardan Excel Sayfalarına köprü kurma

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2013
Değerli forumdaşlar,
Benim outlookda yüzlerce notum var ve bu notların çoğunluğu ile ilgili excelde tek dosyada farklı sayfalarda tabloların şablonlarım var buralara excelde sayfalara ayrı ayrı köprü kurmak istedim başaramadım yardımcı olursanız sevinirim.
Örneğin benim outlookda emlak vergisini öde notum var buraya bir köprü kurarak excelde bulunan "emlak vergisi" sayfasına gitmek istiyorum. Her defasında ilk sayfaya körü kurabiliyoruz fakat yan yana sayfalara körü kuramıyorum.
Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2013
"XML gibi bazı dosya biçimleri yer işaretlerini desteklemez, bu nedenle yer işaretlerini desteklemeyen bir dosyadaki bir yer işaretine köprü oluşturamazsınız. Yer işareti olmadan dosyaya köprü oluşturabilirsiniz ya da yer işareti ekleyebileceğiniz bir dosya biçimine değiştirip yer işaretine köprü oluşturabilirsiniz."

bu şekilde uyarı çıkıyor

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2013
XML gibi bazı dosya biçimleri yer işaretlerini desteklemez, bu nedenle yer işaretlerini desteklemeyen bir dosyadaki bir yer işaretine köprü oluşturamazsınız. Yer işareti olmadan dosyaya köprü oluşturabilirsiniz ya da yer işareti ekleyebileceğiniz bir dosya biçimine değiştirip yer işaretine köprü oluşturabilirsiniz.

bu şekilde uyarı çıkıyor

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2013
bu şekilde uyarı çıkıyor

XML gibi bazı dosya biçimleri yer işaretlerini desteklemez, bu nedenle yer işaretlerini desteklemeyen bir dosyadaki bir yer işaretine köprü oluşturamazsınız. Yer işareti olmadan dosyaya köprü oluşturabilirsiniz ya da yer işareti ekleyebileceğiniz bir dosya biçimine değiştirip yer işaretine köprü oluşturabilirsiniz.