page1 tetxbox1'deki değer, page2 textbox2 değer olacak

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
soru başlığında ifade ettiğim hususun kodu lazım.
ben page1.textbox1.value=page2.textbox2.value diye denedim ama olmadı.
bir de kodu ilgili textboxun change olayında deniyorum hep. (bilgi için.)

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
örnek dosya eklermisiniz

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Sorunuzdan Userform üzerinde multipage kullandığınız kanısına vardım. Eğer öyleyse;Page1 ve Page2 üzerinde aynı isimli nesneler olmamalı. Örn. Page1 de TextBox1 varsa Page2 de aynı isimli TextBox olmamalı.
Buna göre sorunuzun yanıtı:
Kod:
TextBox1.Text = TextBox2.Text
şeklinde olmalıdır.
bir de kodu ilgili textboxun change olayında deniyorum hep
Change olayına yazmak şart değil. İhtiyacınıza göre farklı olaylara yazabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Halit Hocam diğer soruma karşı son gönderdiğiniz dosyaya bütün formlarımı ve kodlarımı aktararak yeni dosya oluşturdum. (inşallah bu sefer açılır) Yapmak istediğim şey ise veri sayfasındaki tc kimlik numarasının cks sayfasının altındaki textboxa aktarılması. Sayın dede'nin yöntemini denedim olmadı!

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyan gene açılmıyor buradan ayrılıyorum mesai bitti yarın görüşürüz işallah evdede internet yok

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sorun değil hocam. ama ben başka bir bilgisayarda dosyayı indirdim ve açtım. bir sorun çıkmadı. acaba sizin office'de bir sorun olabilir mi? :oops:

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
page1 tetxbox1'deki değer, page2 textbox2 değer olacak
ben page1.textbox1.value=page2.textbox2.value diye denedim ama olmadı.
Olmaz çünkü yukarıdaki sorunuz aşağıdaki sorunuzdan farklı. Ben yukarıdaki sorunuzu yanıtladım.

Aşağıdaki sorunuzun yanıtını ise dosyayı inceledikten sonra verebilirim. Fakat şu anda vaktim yok. Yarın baklabileceğim.

Yapmak istediğim şey ise veri sayfasındaki tc kimlik numarasının cks sayfasının altındaki textboxa aktarılması. Sayın dede'nin yöntemini denedim olmadı!

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanız bende de çalışmadı. Ancak anladığım kadarıyla sorunuzun yanıtı,
Kod:
TextBox14.Value = kimlikno.Value
şeklinde olmalıdır.

Önceki sorularınızda veriyi TextBoxtan almak istediğinizi belirtmiştiniz. Alınacak veri ComboBox ta olup bu ComboBox'un adını da kimlikno olarak değiştirmişsiniz. Bunu daha önceden belirtmiş olsaydınız sanırım uzun uzun yazışmaya gerek kalmazdı.

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sn dEdE; haklısınız alınacak veri bir combobox ta idi, gözümden kaçmış. ihmalkarlığımı bağışlayın. Son verdiğiniz öneri de olmadı. Ayrıca bu dosyanın neden çalışmadığını da anlamadım gitti. Gerçekten ben de farklı bir bilgisayarda denedim ve çalıştırdım.? ne yapacağımı bilemiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sayın uzmanlarım sorunumu hallettim. ben listboxtaki değere tıklayınca o değeri yukarıda ifade ettiğim tckimlik no yazan yere yazıyordu. aynı bölüme benim textboxu da ilave edince oldu.
İlginize çok çok teşekkür ederim. Yine söylüyorum iyiki http://www.excel.web.tr ailesinin bir üyesi olmuşum. :)